IndonesiŽ​ is opnieuw getroffen door twee grote aardbevingen. Ditmaal op Sulawesi. Een van de aardbevingen veroorzaakte een tsunami bij de kuststad Palu. Het dodental is inmiddels opgelopen tot ruim 1900.

Giften voor Indonesië worden besteed aan noodhulp op de eilanden Lombok en Sulawesi. Lombok werd in augustus getroffen door een serie zware aardbevingen. Het Christelijk Noodhulpcluster biedt hier hulp via lokale organisaties, partners en kerken. We organiseren onder andere noodopvang voor kwetsbare groepen zoals: ouderen, kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een beperking. Ook voorzien we honderden huishoudens van eerste levensbehoeften zoals onderdak en voedsel.

Red een Kind werkt tijdens deze noodhulpactie nauw samen met de andere leden van het Christelijk Noodhulpcluster: Dorcas, EO Metterdaad, Tear, Woord en Daad en ZOA. 

U kunt dit werk ondersteunen via onderstaand formulier of via noodhulpnummer: IBAN NL80 INGB 0000 0001 32. Voor kerken en organisatie die willlen collecteren of in actie komen, is hier een powerpointpresentatie te downloaden. Namens de kinderen en gezinnen in Indonesië: hartelijk dank!

Geef voor dit project


Terug naar overzicht