Help mee met je stichting

Wil je ook vanuit je stichting of fonds de meest kwetsbare kinderen in noodsituaties helpen? Of bijdragen aan een structurele verandering in de leefsituatie van kinderen? Red een Kind biedt de mogelijkheid om je vermogen aan een specifiek project of programma te besteden.

Hoe weet ik dat Red een Kind de juiste stichting is om mij als stichting aan te verbinden?
Red een Kind heeft al vele jaren ervaring met het verbinden van onze projecten en programma’s aan een stichting of fonds. Voor je stichting of fonds zijn er veel mogelijkheden om met Red een Kind samen te werken.

Mag ik als stichting zelf kiezen welk project we ondersteunen?
Natuurlijk, de keuze is aan jou of je je vermogen wilt verbinden aan een programma op het gebied van onderwijs-, beschermingsprogramma’s of een van onze dorpsprogramma’s met duidelijke kindfocus. We hebben tevens speciale programma’s voor kinderen met een beperking.

In welke gebieden is Red een Kind actief?
We zijn actief in meerdere landen in Afrika en in India. Red een Kind is ook aanwezig in gebieden waar acute noodhulp vereist is, zoals in Congo en Zuid-Soedan.

Kan ik als stichting inzicht krijgen in de besteding van het geld?
Red een Kind biedt transparant inzicht in de besteding van het geld: over de behaalde resultaten en uitgevoerde activiteiten is een uitgebreide rapportage beschikbaar.

“Onze stichting ondersteunt instanties die kinderen in derde wereldlanden nieuwe kansen geven. Red een Kind maakt het leven van kinderen die het ontzettend moeilijk hebben, een stukje makkelijker. Zo worden kinderen gelukkiger en kunnen ze – ook in hun moeilijke situatie – kind zijn. Dat vinden wij belangrijk en daarom steunen wij Red een Kind van ganser harte.”

Anna Muntz Stichting

Zo herken je Red een Kind

Impact

We helpen kinderen en hun families om in zeven jaar blijvend uit armoede te groeien.

Christelijk

We zijn geïnspireerd door het christelijk geloof. Elk kind is een uniek geschenk van God.

Kindgericht

Onze focus is allereerst op kwetsbare kinderen zodat ze uit de vicieuze cirkel van armoede komen.

Compact en transparant

Als relatief kleine organisatie zijn we persoonlijk en efficiënt. Over de bestedingen binnen projecten houden we je op de hoogte.

Wil je meer doen met het vermogen van je stichting of fonds? Ik neem graag vrijblijvend contact met je op om met elkaar te bespreken welk project of programma het best aansluit op de doelstellingen van jouw stichting of fonds.

Neem contact op met Johan

Relatiebeheerder Stichtingen