Jaarverslagen

Elk jaar brengen we een jaarverslag uit, waarin we een uitgebreid inkijkje geven in ons werk. Je leest hierin natuurlijk over mooie resultaten en hoopgevende verhalen. Je leest over de landen waar we jouw giften besteden om kinderen uit de armoede te laten groeien. Je ziet foto’s van onze projecten en ook van de vele activiteiten die in Nederland gebeuren. Je leest over bedragen die bij ons zijn binnengekomen en die we hebben besteed.

Tegelijkertijd willen we heel eerlijk en transparant zijn. Ook als er dingen niet goed gaan en als resultaten tegenvallen. We vinden dat onze donateurs er recht op hebben om dat te weten. Donateurs die dat willen, moeten ons kunnen narekenen en ons aan kunnen aanspreken op onze keuzes.

Daarom is het jaarverslag niet alleen maar een overzicht van activiteiten en programma’s. Het is ook niet alleen een financieel verslag. Het is het verslag waarin we laten zien hoe we namens al onze trouwe donateurs honderdduizenden kinderen helpen om te groeien uit armoede. Hoe we dat steeds beter proberen te doen. Welke keuzes we daarin maken. En welke enorme impact we daarmee bereiken.

Download hier het jaarverslag