Start je eigen actie

Wil jij geld inzamelen voor het goede doel? Elke actie, groot of klein, maakt het verschil voor kinderen in armoede. Kies een leuke actie hieronder of verzin zelf een creatieve manier om geld in te zamelen. Als je wilt, kun je hier een eigen actiepagina aanmaken waarmee je je omgeving op de hoogte houdt van je goede doelenactie voor Red een Kind.

De Talentenfabriek

Heb jij grootse plannen om geld in te zamelen voor Red een Kind, maar geen startkapitaal?

Meld je dan aan bij De Talentenfabriek! Dit mag natuurlijk ook samen met anderen. De ondernemers van De Talentenfabriek beoordelen of het idee ondernemend genoeg is. Als dat zo is, kun je bij hen een startkapitaal aanvragen en dit door middel van jouw idee gaan verdubbelen. Aan het eind van de looptijd krijgen de ondernemers hun startkapitaal weer terug en komt de gemaakte winst via Red een Kind bij het project in Rwamagana in Rwanda terecht. Intussen word je door de ondernemers begeleid om jouw actie tot een succes te maken. Meer weten of doorgeven dat je mee wil doen? Klik op de onderstaande button of mail naar henriet.seinen@redeenkind.nl.

Vraag hier meer informatie aan of pitch je idee!

10 tips hoe je geld in kunt zamelen voor het goede doel:

  1. Verzamel lege flessen, lever deze in bij de supermarkt en doneer het opgehaalde bedrag.
  2. Haal geld op met spullen die jou toch alleen maar in de weg staan. Verkoop je spullen op Marktplaats of organiseer een rommelmarkt.
  3. Zamel geld in met auto’s wassen. Voordeel: je maakt nog meer mensen blij!
  4. Laat de honden uit de buurt uit. Goed voor je beweging. Vraag een dubbel tarief als het regent!
  5. Bijna jarig en heb je alles al? Houd een goede doelenactie. Vraag een donatie voor Red een Kind. Dit kun je eenvoudig doen via ons actieplatform.
  6. Organiseer een sponsorloop. Zet je zo sportief in voor het goede doel.
  7. Geef een dierbaar cadeau! Hierdoor geef je een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft en maak je het verschil voor kinderen in armoede. Wat wil je nog meer?!
  8. Bak koekjes, cake of taart en verkoop deze aan vrienden, familie of buren.
  9. Organiseer een speurtocht voor vrienden, familie of buren. Klik hier voor tips.
  10. Organiseer een karaokeavond. Nodig je vriendenkring uit en vraag een kleine donatie als entree of houd tijdens de avond een collecte.

Geld inzamelen in 3 stappen: zo ga je van start

Stap 1: Bedenk hoe je geld gaat inzamelen voor het goede doel en bereid je actie voor. Kies bijvoorbeeld een van onze projecten en vraag eventueel extra informatie over het project aan via onze contactpagina. Een algemene gift voor het werk van Red een Kind kan natuurlijk ook.
Stap 2: Maak hier je actiepagina aan, zodat je gelijk aan de slag kunt. Hier kun je ook het bedrag instellen dat je wilt ophalen. Een actiepagina aanmaken is natuurlijk niet verplicht, maar zo kun je hier kun je wel eenvoudig zien hoeveel geld je hebt opgehaald.
Stap 3: Breng zoveel mogelijk familie, vrienden, collega’s en buren op de hoogte van je goede doelenactie. Social media zijn daar geknipt voor!