Help een kind uit armoede

Waarom Red een Kind?

 • Kindgericht We geven toekomst aan kwetsbare kinderen in armoede en nood.
 • Christelijk We willen dat elk kind - ongeacht afkomst, religie of geslacht - een liefdevol en waardig bestaan heeft.
 • Impact Uit onderzoek blijkt dat onze duurzame aanpak werkt! We helpen ouders en kinderen om zélf hun situatie voorgoed te veranderen.

Help kinderen nu door te doneren!

Red een Kind zet zich in om kinderen een kansrijke toekomst te geven. Waarom? Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. En dat terwijl er soms heel weinig nodig is om het verschil te maken. Die werkelijkheid is niet te verteren! Met jouw steun als donateur kan Red een Kind de leefomstandigheden en kansen van kinderen in armoede verbeteren.

 

Maak jij het verschil voor kinderen in armoede?

Door te doneren kun je direct een verschil maken in het leven van kinderen in armoede. Je kunt eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen. Jouw gift komt altijd goed terecht. Hoe meer geld wordt gedoneerd, des te meer kinderen wij kunnen helpen. We zijn blij met iedere euro die we extra ophalen. En de kinderen ook, dat kunnen we je verzekeren!

Bekijk de meestgestelde vragen:

 • Kan ik ook direct geld doneren door dit over te maken?

  Natuurlijk is dat mogelijk! Je kunt geld overmaken via NL77ABNA0377332860. Vind je het belangrijk om een bedankje te ontvangen of wil je weten wat de impact is van jouw gift? Gebruik dan het online donatieformulier op deze pagina, zodat we je deze informatie kunnen geven via de gegevens die je hierbij invult.

 • Wat doet Red een Kind met mijn donatie?

  Wanneer jij besluit om te doneren, zetten wij jouw donatie in waar die het hardst nodig is. Daar kun je op vertrouwen! Wist je dat we met de donaties van sponsors en donateurs niet alleen kinderen, maar ook hun hele omgeving helpen? Zo gaan we echt voor blijvende verandering. Dat is het resultaat van onze duurzame aanpak!

 • Wat kan ik nog meer doen naast doneren om kinderen te helpen?

  Je kunt op heel veel manieren iets goeds doen voor kinderen in armoede! Start bijvoorbeeld je eigen actie, dat kan heel snel en eenvoudig. Ook kun je natuurlijk als vrijwilliger aan de slag. We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden qua werkzaamheden en locaties, maar ook qua aantal uren. Wil je dichterbij huis in actie komen? Vertel dan aan je familie of vrienden dat je Red een Kind steunt en deel je ervaringen. Tip: als je op jouw verjaardag geld inzamelt voor Red een Kind heb je gelijk een mooie aanleiding om meer te vertellen over Red een Kind. Dit kun je eenvoudig doen via ons actieplatform!

 • Kan ik als bedrijf, kerk of school ook doneren aan Red een Kind?

  Een donatie van jouw bedrijf, kerk, stichting of school is van harte welkom! Red een Kind heeft speciale acties en pakketten ontwikkeld om medewerkers, gemeenteleden en leerlingen te betrekken bij ons werk voor kinderen in armoede. Meer weten? Ga naar help mee met je organisatie en kijk met wie jij in actie wil komen.

 • Kan ik ook spullen doneren?

  Ja, natuurlijk kun je kinderen in armoede ook helpen met jouw spullen! Doneer jouw tweedehands spullen aan een van onze kringloopwinkels in Zwolle, Amersfoort of Groningen. Wil je meer weten over de kringloopwinkels van Red een Kind? Kijk dan op de website van de kringloop van Red een Kind.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte