Werken bij Red een Kind

Ben je ook enthousiast om bij Red een Kind aan de slag te gaan? Op dit moment hebben we de onderstaande vacatures:

Ben je ook benieuwd hoe het is om te werken bij Red een Kind?

Jeanine is begonnen als stagiaire bij Red een Kind en werkt nu in het sponsorteam. Ze vertelt je graag meer over hoe zij het ervaart om te werken bij Red een Kind.

“Twee werelden verbinden: dat maakt mijn werk speciaal. Ik kan in mijn baan iets betekenen voor de mensen om mij heen en dat voelt als een zegen.”

Lees het verhaal van Jeanine!

Jacqueline Zaninka is 45 jaar en werkt als Community Facilitator in haar dorpsgemeenschap in Rwanda. Community Facilitators spelen een cruciale rol in het succes van onze programma’s.

“Het mooiste aan mijn werk? Dat ik zie hoe volwassenen en kinderen groeien, veranderen en verbeteren.”

Lees het verhaal van Jacqueline!

Geert (39 jaar) is manager Expertise & Development. Hij vertelt graag meer over zijn motivatie om te werken bij Red een Kind.

“Via Red een Kind kan ik iets betekenen voor kinderen die opgroeien in de meest verschrikkelijke situaties. Mensen kan helpen om hun kracht te hervinden, zodat ze de trots voelen van een overwinning.”

Lees het verhaal van Geert!

Werken bij Red een Kind is…

 

…elke dag werken aan een goed doel
Samen met je collega’s werken aan een betere wereld voor kinderen in armoede. Dat is en blijft een bijzonder gevoel.  Dat uit zich in een gevoel van saamhorigheid. Werken voor een goed doel gaat niet zonder slag of stoot. We werken in zeer uitdagende gebieden en omstandigheden. We vieren de succesvolle resultaten en leren van onze tegenslagen. Zo zetten we alles op alles om kinderen een goede toekomst te geven. Onze droom is om onze organisatie overbodig te maken. Help jij ons om dit te bereiken?

…werken bij een christelijke organisatie
De motivatie voor ons werk is onze overtuiging dat elk kind een uniek geschenk van God is en daarom niet in armoede en onrecht zou moeten hoeven leven. Dat geloof is een belangrijk samenbindend element in onze organisatie, in binnen- en buitenland. Wij werken dan ook samen met christelijke organisaties in Nederland, maar ook met christelijke organisaties in het buitenland. Werken bij een christelijke organisatie betekent voor ons dat we elke week beginnen met een weekopening. We lunchen gezamenlijk aan één grote tafel. ‘Alsof ik terecht kom in een familie,’ horen we regelmatig als iemand aanschuift tijdens de lunch. Daarnaast leven we echt met elkaar mee en hebben we oog voor persoonlijk welzijn. Ook staan de jarigen echt even in het zonnetje. We horen dan ook vaak dat we een bijzonder mooie club zijn. Dat maakt ons trots, en terecht!

Op zoek naar vacatures bij een christelijke organisatie?
Ben jij ook op zoek naar zingeving in je werk? Wil je graag bijdragen aan het verbeteren van kansen voor kinderen in armoede? En doe je dat graag bij een professionele, christelijke organisatie? Dan is werken bij Red een Kind iets voor jou. Wellicht spreekt één van de vacatures je aan. Liever aan de slag als vrijwilliger? Dat kan natuurlijk ook!

 

Ben je enthousiast?
Dat zijn wij ook over onze missie, we vertellen je er graag meer over!

Lees meer over onze missie

 

Ook bij collega-organisaties zijn regelmatig vacatures. Klik hier voor vacatures via Prisma. In ons internationale netwerk zijn ook regelmatig functies vacant. Klik hier voor vacatures via EU Cord.

"Als ik achter mijn laptop zit, voelt de reden voor ons werk soms ver weg. Maar als ik de projecten bezoek, ervaar ik weer hoe we samen met de dorpsbewoners de schouders eronder zetten om voor kinderen een verschil te maken. Het voelt bijzonder dat ik met mijn dagelijks werk kan bijdragen aan betere kansen voor deze kinderen."

Geert de Jonge (Manager Expertise en Development, Red een Kind)

Altijd op de hoogte willen blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte