Een betrokken school zijn; zó kan het!

 

In actie komen is niet alleen leuk voor de leerlingen, maar ook nog ontzettend leerzaam! Door samen geld in te zamelen en bewust bezig te zijn met de kansen van leeftijdsgenoten elders op de wereld leren kinderen dat het ook anders kan. Hoe kom je als school in actie voor het goede doel? Je kunt als middelbare school meedoen aan de Nacht van betekenis of als basisschool je handen uit de mouwen steken met High Five. Wil je liever zelf een actie opzetten? Lees dan voor meer inspiratie onze 10 tips om geld in te zamelen voor het goede doel.

Yes, een nieuwe spaaractie!

Na het gigantische succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar met BCB (brancheorganisatie voor christelijke boekhandels, uitgeverijen en distributeurs) opnieuw een spaaractie voor basisscholen. We sparen voor gezond eten voor kinderen in Rwanda en dat doen we samen! Samen met alle basisscholen in Nederland die zich willen inzetten voor kinderen in armoede. Hoe werkt de actie? Elke school spaart zoveel mogelijk bananen, ananassen en wortels en hangt ze aan de slinger. Dan is de vraag: wie heeft aan het eind de langste slinger?

Meer informatie?

Nacht van betekenis

Blijf samen met jouw middelbare school een nacht wakker op school!

Lees meer
Lees meer over Nacht van betekenis

High Five!

Kom in actie met jouw basisschool en help kinderen in armoede!

Lees meer
Lees meer over High Five!

3 redenen om met jouw school een goed doel zoals Red een Kind te steunen.

  • Maak je de leerlingen bewust van het verschil in het leven hier en daar. We hebben het eigenlijk best goed in Nederland en er zijn mensen die het veel minder hebben.
  • Geef de kinderen in armoede een toekomst. Als school kunnen jullie het verschil maken voor kinderen in armoede.
  • Jullie dragen de liefde uit door bij te dragen aan de zorg voor mensen die het nodig hebben.

Wil je samen met jouw school in actie komen voor het goede doel? Neem dan contact op met Red een Kind.

Neem contact op

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648