Onze trots

Red een Kind heeft verschillende ambassadeurs die zich inzetten voor ons goed doel: kinderen uit armoede laten groeien. De ambassadeurs die Red een Kind als goed doel steunen zijn voor ons van grote waarde!

De ambassadeurs van Red een Kind

Door middel van de bekendheid van de ambassadeurs kunnen wij meer mensen bereiken om de missie van Red een Kind mee te delen. Een aantal van onze ambassadeurs heeft ook projecten van Red een Kind bezocht om meer te zien van onze aanpak en resultaten.

 

Reyer
Singer-songwriter

“Ik ben er trots op om mij aan te sluiten bij zo’n mooie club mensen met hart voor gerechtigheid!”

 

 

 

 

Matthijs Vlaardingerbroek
(Buik)spreker & verhalenverteller

“Geweldig om te zien wat voor mooi werk Red een Kind in Rwanda doet. Heel graag wil ik met mijn voorstelling dáár aan bijdragen! Elk kind verdient toch een goede toekomst?!”

Wil je meer weten over de speciale voorstelling voor jong en oud die Matthijs heeft gemaakt na het bezoek aan de verschillende projecten, voor in de kerk of op de basisschool? Klik dan op de onderstaande button.

Meer informatie over de dienst

 

Wietze de Jager
Radio-dj en tv-presentator

“Wij hebben voor Red een Kind gekozen omdat we de manier waarop zij werken heel tof vinden. Het is bijna een soort microkrediet. Niet: ‘Hier heb je een zak meel, red je ermee’, maar investeren in de toekomst door mensen bijvoorbeeld te leren hoe ze geld kunnen verdienen.” Lieke en ik besloten daarom om ook iets voor kinderen te doen die in armoede leven en een gezin te sponsoren. Kinderen zijn de toekomst, daar moet je in investeren.” 

Volg Wietze de Jager in de bijzondere zoektocht die hij is gestart in samenwerking met Red een Kind.

Luister hier de Podcast

Christian Verwoerd
Singer-songwriter

“Het mooie aan Red een Kind vind ik dat er aandacht is voor het kind, voor de ouders én hun hele omgeving. In India en in verschillende Afrikaanse landen zet Red een Kind hele dorpen tegelijk in beweging. Ouders komen samen in groepen en leren hoe ze hun inkomen kunnen uitbreiden en op kunnen komen voor de belangen van hun kinderen. Door kinderen te helpen via de ouders,  doe je recht aan iedereen. Dat vind ik bijzonder!”

Gospelsinger –songwriter Christian Verwoerd is sinds 2015 betrokken bij Red een Kind. Vanuit zijn motivatie om zich in te zetten als ambassadeur, schreef hij het nummer ‘Mooie dromen’.