Onze trots

Red een Kind heeft verschillende ambassadeurs die zich inzetten voor ons goed doel: kinderen uit armoede laten groeien. De ambassadeurs die Red een Kind als goed doel steunen zijn voor ons van grote waarde!

De ambassadeurs van Red een Kind

Door middel van de bekendheid van de ambassadeurs kunnen wij meer mensen bereiken om de missie van Red een Kind mee te delen. Een aantal van onze ambassadeurs heeft ook projecten van Red een Kind bezocht om meer te zien van onze aanpak en resultaten.

 

Reyer
Singer-songwriter

Verbonden zijn, liefdevol naar elkaar en goed omgaan met de planeet, drie dingen die voor Reyer belangrijk zijn in het leven.” Je hoort het in de woorden die hij spreekt, je ziet het terug in zijn bediening, maar ook in zijn keuze om ambassadeur te zijn van stichting Red een Kind.

Reyer zag met eigen ogen de projectengebieden in Rwanda waar Red een Kind werkt. Als we hem vragen naar zijn ervaring zegt hij letterlijk: “Het heeft me veranderd, ik wil hier aan bijdragen”. Terugdenkend aan zijn eerste reis zegt hij: “Dat maakte indruk! Ik ontmoette iemand die zelf een goedlopend bedrijf had opgebouwd. En we bezochten iemand die twee jaar geleden hulpeloos uit de ogen keek en nu vol trots naar zijn huis keek. Red een Kind zet mensen in hun kracht, dat zie je letterlijk gebeuren”.

Lees zijn verhaal!

Matthijs Vlaardingerbroek
(Buik)spreker & verhalenverteller

“Geweldig om te zien wat voor mooi werk Red een Kind in Rwanda doet. Heel graag wil ik met mijn voorstelling dáár aan bijdragen! Elk kind verdient toch een goede toekomst?!”

Wil je meer weten over de speciale voorstelling voor jong en oud die Matthijs heeft gemaakt na het bezoek aan de verschillende projecten, voor in de kerk of op de basisschool? Klik dan op de onderstaande button.

Meer informatie over de dienst

 

Christian Verwoerd
Singer-songwriter

“Het mooie aan Red een Kind vind ik dat er aandacht is voor het kind, voor de ouders én hun hele omgeving. In India en in verschillende Afrikaanse landen zet Red een Kind hele dorpen tegelijk in beweging. Ouders komen samen in groepen en leren hoe ze hun inkomen kunnen uitbreiden en op kunnen komen voor de belangen van hun kinderen. Door kinderen te helpen via de ouders,  doe je recht aan iedereen. Dat vind ik bijzonder!”

Gospelsinger –songwriter Christian Verwoerd is sinds 2015 betrokken bij Red een Kind. Vanuit zijn motivatie om zich in te zetten als ambassadeur, schreef hij het nummer ‘Mooie dromen’.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte