Steun een project

Zoek je een concreet doel voor een spaaractie met je school of kerk? Of naar aanleiding van een jubileum of verjaardag? Voor de volgende projecten heeft Red een Kind nog steun nodig.

Oorlog in Oekraïne – geef voor noodhulp!

In Oekraïne woedt een verschrikkelijke oorlog. Er is een grote stroom van vluchtelingen op gang gekomen. Honderdduizenden Oekraïners – waaronder veel kinderen – zijn op zoek naar een veilige plek.

Het Christelijk Noodhulpcluster verleent noodhulp: opvang, voedsel, drinken, dekens, bedden en traumazorg. Help en bid je mee? Alvast bedankt!

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen over hoe jij kunt helpen en wat Red een Kind precies doet.

Op onze scholenpagina vind je meer informatie hoe jij met jouw school in actie kunt komen voor de kinderen in Oekraïne. Of klik hier om samen met jouw kerk ons werk in Oekraïne te steunen!

Doneer nu >

Jouw donatie maakt het verschil!

De kinderen in armoede hebben jouw hulp nodig. Door extreme armoede staat elke dag in het teken van overleven. Door deze dagelijkse strijd slaat de wanhoop toe. Onze programma’s bieden hoop door kansen te bieden om armoede te doorbreken, waarbij het kind centraal staat. Jouw donatie is onmisbaar! Wil jij een kind uit armoede redden?

 

In 2021 gingen méér dan 20.000 donateurs je voor.
Doe jij dit jaar ook mee?

Help ons impact maken!

Doneer nu!