Start met vrijwilligerswerk

Wil jij je tijd en talent inzetten voor het goede doel? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij Red een Kind. Samen met jou kunnen we kijken hoe we jouw talenten het beste invulling kunnen geven.

Vrijwilligerswerk

Er zijn genoeg mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen bij Red een Kind. Maar meehelpen bij een actie of bepaalde opdracht dat kan natuurlijk ook. Ook voor een bepaalde periode ben je van harte welkom om vrijwilligerswerk te doen. Laat van je horen via vrijwilliger@redeenkind.nl. Dan kijken we samen of en hoe we jouw passie ook in kunnen zetten voor ons dankbare werk. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team. Dan kun je hopelijk samen met ons het verschil maken voor kinderen in armoede.

Woon je in de buurt van Zwolle, Groningen of Amersfoort?
Als je in de omgeving van Zwolle woont is het mogelijk om vrijwilligerswerk te doen op ons hoofdkantoor. Wij hebben al een aantal vrijwilligers die zich actief inzet door ons actief te steunen bij ons doel om kinderen uit armoede te laten groeien. Heb jij een passie die je graag wil inzetten voor Red een Kind, laat dit aan ons weten, zodat we samen kunnen kijken of we jouw passie ook in kunnen zetten voor ons dankbare werk.

Daarnaast hebben we in Zwolle een kringloopwinkel. Ook als je in de buurt van Amersfoort of Groningen woont kun je aan de slag als vrijwilliger in een van onze kringloopwinkels. De kringloopwinkels in Groningen en Amersfoort worden volledig gerund door vrijwilligers. Een groot team met vrijwilligers is hier een aantal dagen in de week aan het werk. Door tweedehands spullen te verkopen halen we geld op voor kinderen in armoede. Lees hier meer over de kringloopwinkels van Red een Kind.  Hier kun je in verschillende functies aan de slag, zowel uitvoerend als coördinerend. Al enthousiast? Kijk onderaan de pagina voor de vacatures!

Vrijwilligerswerk voor jongeren in het buitenland
Het is ook mogelijk om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland. Samen met World Servants organiseert Red een Kind een prachtige reis naar Rwanda en Oeganda. Drie weken lang maak je kennis met de cultuur, de mensen en de natuur van Rwanda en bezoek je projecten van Red een Kind. Je steekt samen met leeftijdsgenoten in Rwanda vrijwillig de handen uit de mouwen. Dus wil jij bijvoorbeeld bouwen aan een kleuterschool voor de kinderen in het Rwanda? Kijk dan snel op de pagina van World Servants voor meer informatie over dit programma, dat opgesteld is in samenwerking met Red een Kind. 

Bekijk hier de vacatures

 

Geïnteresseerd? Ik zoek graag samen met jou naar samenwerkingsmogelijkheden zodat we met elkaar zoveel mogelijk kinderen uit armoede halen. Neem voor meer informatie of een persoonlijk gesprek contact met mij op.

Ja, neem contact met mij op

Vrijwilligerscoördinator