Start met vrijwilligerswerk

Wil jij je tijd en talent inzetten voor het goede doel? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij 1 van onze Kringloopwinkels voor Red een Kind.

Vrijwilligerswerk

In onze winkels in Zwolle, Groningen, Kampen, Hardenberg en Amersfoort is iedereen belangrijk voor het succes en resultaat van de winkel. Door jouw inzet draag je bij aan het geven van toekomst aan kinderen in armoede. Je krijgt een taak die bij past, bijvoorbeeld als winkelbestuurder, medewerker inname of medewerker verkoop en decoratie op 1 van de afdelingen. We hebben oog voor je talenten en willen je helpen die verder te ontwikkelen!

Wil je meer weten? Laat van je horen via vrijwilliger@redeenkind.nl. Dan kijken we samen of en hoe we jouw passie in kunnen zetten voor ons dankbare werk.

Af en toe hebben we ook kortdurend vrijwilligerswerk op ons kantoor in Zwolle. Hiervoor doen we via social media een oproep om aan te melden.

 

Vrijwilligerswerk voor jongeren in het buitenland

Het is ook mogelijk om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland. Samen met World Servants organiseert Red een Kind een prachtige reis naar Rwanda en Oeganda. Drie weken lang maak je kennis met de cultuur, de mensen en de natuur van Rwanda en bezoek je projecten van Red een Kind. Je steekt samen met leeftijdsgenoten in Rwanda vrijwillig de handen uit de mouwen. Dus wil jij bijvoorbeeld bouwen aan een kleuterschool voor de kinderen in Rwanda? Kijk dan snel op de pagina van World Servants voor meer informatie over dit programma, dat opgesteld is in samenwerking met Red een Kind. 

 

 

Bekijk hier de vacatures

 

Geïnteresseerd? Ik zoek graag samen met jou naar samenwerkingsmogelijkheden zodat we met elkaar zoveel mogelijk kinderen uit armoede te laten groeien. Neem voor meer informatie of een persoonlijk gesprek contact met mij op.

Ja, neem contact met mij op

Projectcoördinator Kringloopwinkels

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte