De opbrengst van de spaaractie is bekend!

62 basisscholen hebben afgelopen najaar meegedaan aan de spaaractie. Meer dan 8900 kinderen kwamen in actie. We werden heel blij van de enthousiaste reacties en de prachtige slingers in de klassen. Wat hebben de kinderen de spaarkaarten mooi ingekleurd!

Opnieuw was de spaaractie dus een groot succes. Vorig jaar was het bedrag €57.768,- dit jaar is er nóg meer geld opgehaald. Alle scholen samen hebben een bedrag opgehaald van

€ 79.571,-.

 Dat is echt fantastisch nieuws!

Wat wordt er gedaan met het geld dat opgehaald is?
Dat besteden we aan onze projecten, waarin we werken aan een betere toekomst voor kinderen en gezinnen. Red een Kind werkt met hele dorpen tegelijk. Ouders, kinderen, leerkrachten, de lokale overheid: iedereen doet mee. Alleen zo is verandering duurzaam en blijvend.

We trainen ouders in hoe ze hun inkomen kunnen vergroten. Dat zorgt voor zelfvertrouwen en trots. Zo kunnen ze zélf hun kinderen voldoende te eten geven en naar school laten gaan. En wat een verschil maakt het voor kinderen als ze zien dat hun ouders weer hoop hebben! Daarnaast zorgen we ook voor goed onderwijs: door goede schoolgebouwen, aandacht voor talentontwikkeling en getrainde leerkrachten. Zo doorbreken we de armoede en werken we aan kansen niet alleen voor William, maar voor elk kind!

 

Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte