Word vrijwilliger in Kampen!

 

 

Eind dit jaar openen we naar verwachting onze zesde kringloopvestiging in Nederland. We kijken vol enthousiasme uit naar de opening van deze winkel in Kampen. De kringloopwinkels ondersteunen onze missie om kinderen in Afrika en Azië uit armoede te laten groeien en we dragen ons steentje bij aan een duurzame wereld.

Voordat we de winkel kunnen openen, willen we graag ons team compleet hebben. We zijn daarvoor nog op zoek naar vrijwilligers die samen met ons een succes willen maken van de winkel.

We horen van onze vrijwilligers vaak positieve geluiden over hun werkzaamheden in de winkel. Zo ook van Fred. Hij is technicus in de kringloopwinkel in Zwolle-Zuid. Hij vertelt: “Het werk in de kringloopwinkel heeft me rust gegeven na een moeilijke periode in mijn leven. Het is een plezier om hier te werken met leuke collega’s. Het geeft mij een goed gevoel als ik klanten tevreden zie met hun gekochte producten.”

Iets voor jou?
Wil jij weten of werken in de kringloopwinkel iets voor jou is? Neem gerust contact op met projectleider Klaas Klok via (06) 47 384 447, of stuur een mail naar kampen@kringloopredeenkind.nl.

Meer weten over onze kringloopwinkels?
Ga dan naar deze website: https://www.kringloopredeenkind.nl

Delen?

Altijd op de hoogte willen blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte