Samen met KleurRijk in actie voor peuters en kleuters

 

‘Alle kinderen zien als een uniek geschenk van God. Het verlangen hebben dat ze veilig opgroeien en hun talenten kunnen ontwikkelen.’ Dat is de gedeelde visie van Red een Kind en CKO KleurRijk. Daarom bundelen we onze krachten en kunnen we samen meer impact maken voor kinderen hier én in Rwanda!

Sinds begin dit jaar werken Red een Kind en KleurRijk samen. KleurRijk is een christelijke kinderopvangorganisatie en heeft verspreid in Nederland 17 vestigingen van kinderdagverblijven en kindcentra. Hier staan de kindgericht en persoonlijke benadering voorop. De kinderopvang gebeurt in nauwe samenwerking met een basisschool die aansluit bij de visie van KleurRijk.

Zorgen dat peuters en kleuters een goede start krijgen past ook helemaal bij het werk van Red een Kind. Daarom is samenwerken met CKO KleurRijk een prachtige kans om te zorgen voor een goede start voor jonge kinderen in Rwanda. Dat begint met gezonde voeding en goed onderwijs. CKO KleurRijk wil zich daarom samen met de kinderen op de locaties, hun ouders, leerkrachten en pedagogische medewerkers dit mogelijk maken in Rwanda.

Daarvoor komen ze in actie. Het doel is om een nieuwe kleuterschool in Rwanda te bouwen. Daar is jaarlijks 10.000 euro voor nodig. Zo kunnen aan het eind van de bouw van de kleuterschool 120 kinderen beginnen aan onderwijs.

De komende jaren zal KleurRijk op verschillende manieren actievoeren om het geldbedrag bij elkaar te sparen.

Meer weten?

Ga naar de speciale actiepagina!

Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte