Wietze de Jager: “Hoe word ik een superouder?”

Wietze de Jager is radio-dj, tv-presentator, ambassadeur van Red een Kind en vader van drie kinderen. Samen met Red een Kind brengt hij een podcastserie uit over opvoeden.

Hoe zorg je er als ouder voor dat je kind opgroeit met liefde, zelfvertrouwen en dat jouw kind een sterke persoonlijkheid ontwikkelt? Dat is de zoektocht die radio-dj, tv-presentator en vader Wietze de Jager maakt in een podcastserie van vijf afleveringen. Hij gaat op zoek naar het antwoord op de vraag: “Hoe word ik een superouder?” Dit doet hij samen met Red een Kind, een ontwikkelingsorganisatie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van kinderen.

“Ouder zijn is waanzinnig, het is leuk en het is mooi. Maar opvoeden kan ook een enorme uitdaging zijn!”

Daarom gaat Wietze de Jager in deze podcastserie het gesprek aan met experts en andere ouders zoals cabaretier Klaas van der Eerden. Ook spreekt hij met ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en Daisy Mertens, één van de beste docenten ter wereld.

Er verschijnt iedere woensdag een nieuwe aflevering. De afleveringen zijn te beluisteren via de verschillende podcastapps en via youtube.com.

Naast de podcastserie geeft Red een Kind ook een magazine uit dat helemaal gewijd is aan opvoeden. Vraag hier het magazine Grootbrengen gratis aan!

Delen?

Altijd op de hoogte willen blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte