Speciale collecteactie: elke euro nu twee euro waard

Red een Kind start een bijzondere collecteactie. Een creatieve ondernemer heeft aangeboden om elk bedrag dat via collectes binnenkomt te verdubbelen. Dit betekent dat elke euro die wordt gedoneerd nu twee euro waard is!

Een prachtige kans voor kerken om op deze manier bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen en hun families in de landen Burundi, Oeganda, India, Somalië, Zuid-Sudan, Kenia, Malawi, Rwanda en DR Congo.

Deelnemen
Dit jaar staat Red een Kind voor een prachtige uitdaging om nog meer verschil te maken voor kinderen in armoede en nood. Hierbij is de steun van kerken onmisbaar. Om deel te nemen aan deze actie hoeft de diaconie of een contactpersoon van de kerk slechts een bericht te sturen naar Annemarie Feddes, relatiemanager kerken, via annemarie.feddes@redeenkind.nl. met informatie over wanneer de collecteopbrengst binnen is.

Voor diaconieën en/of kerken die nog op zoek zijn naar een geschikt collectedoel, bieden we diverse projecten aan die de moeite waard zijn. Kijk op de website onder de collectedoelen. Hier vind je ook een kant-en-klaar bericht voor in de nieuwsbrief of het kerkblad en een PowerPointpresentatie.

Voor meer informatie neem gerust even contact op met Annemarie.

Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte