Meer dan 289.700 kinderen geholpen! - Jaarverslag 2022

2022 was een veelbewogen jaar: er was opluchting over de opgeheven coronamaatregelen, maar tegelijkertijd was wereldwijd onrust en onzekerheid merkbaar. De crises in de wereld maakten ons nog meer vastberaden zoveel mogelijk kinderen en gezinnen in armoede te helpen als we kunnen. Hoe? Daar vertellen we over in ons nieuwste jaarverslag!

Naar het jaarverslag

Vastberaden aan het werk
De wereldwijde onrust gaf ons nog meer reden om ons vastberaden in te zetten voor onder andere 289.717 kinderen en 1.920 zelfhulpgroepen. We zijn heel dankbaar voor alle sponsors, kerken, bedrijven en organisaties die dit werk biddend of financieel steunden. Mede dankzij 22.147 individuen, 547 kerken, 104 scholen en 250 bedrijven kregen we ruim 14,8 miljoen euro binnen om te besteden aan ons werk in Burundi, DR Congo, India, Kenia, Malawi, Oeganda, Rwanda, Somalië en Zuid-Soedan.

We zouden ons werk ook niet kunnen doen zonder onze betrokken ambassadeurs en de ruim 250 vrijwilligers die in de vijf winkels van Kringloop voor Red een Kind werkzaam zijn. Het is mooi om te zien dat elk van hen het verhaal van Red een Kind in woorden én werk uitdraagt.

Kinderen in Purnea, India

Eerlijk en transparant
We zijn ongelooflijk dankbaar voor de mooie resultaten van het afgelopen jaar, ondanks verschillende uitdagingen. Red een Kind wil hier heel eerlijk en transparant in zijn. Donateurs die dat willen, moeten ons kunnen aanspreken op onze keuzes. Dus: heb je vragen of opmerkingen over het jaarverslag? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik heb een vraag of opmerking
Delen?

Altijd op de hoogte willen blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte