Red een Kind in splinternieuwe Supermam

Supermam is een magazine over imperfecte moeders en hun volmaakte God. Het staat boordevol inspiratie en is geschreven dóór moeders, vóór moeders! En nu is er een gloednieuwe editie. Dit keer is het thema: VRIJ.

In dit magazine: twee inspirerende artikelen over het werk van Red een Kind. Je kunt Supermam nu gratis bestellen. Bij de vorige actie vroegen meer dan 4.500 moeders het magazine Supermam aan!

Priscilla Docter-Agteres, de hoofdredacteur, zegt over deze uitgave:
‘Met de artikelen in dit magazine willen we je op allerlei manieren herinneren aan het heerlijke feit dat we vrij zijn in en door Jezus. Hij heeft ons vrijgekocht met Zijn kostbare bloed. Daarom kan niets of niemand ons scheiden van Gods buitensporige, onvoorwaardelijke en diep-intense liefde. Liefde voor moeders uit alle landen, hoop voor wie vrijheid zoekt. Kies voor die vrijheid, pak wat God voor je heeft.’

Heb jij dit magazine nog niet? Bestel ‘m dan nu, dan bezorgen wij deze gratis bij jou thuis! Let op: maximaal 1 per adres. Wil je iemand anders hier blij mee maken? Stuur deze link dan door.

Vraag jouw gratis Supermam hier aan!

Update: Helaas deze actie is inmiddels afgelopen. Wil je geen actie meer missen, laat dan hier je e-mailadres achter. 

 

 

Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte