Een adventsperiode vol dromen!

De tijd gaat hard. Nog een aantal weken en dan start de adventsperiode. Een waardevolle periode waarin we stilstaan bij de geboorte van de Here Jezus. Eén Kind dat de hele wereld veranderde 

Een manier om samen met kinderen toe te leven naar het Kerstfeest, is de adventskalender van Red een Kind. Het thema van de kalender is dit jaar ‘Durf te dromen’ en hebben we speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Leuk dus om aan te vragen als je zelf kinderen in deze leeftijd hebt of als je opa of oma bent en graag in deze speciale periode bewust met je kleinkinderen bezig wilt met de komst van de Here Jezus naar de aarde.

De kalender staat boordevol activiteiten, liederen, gespreksonderwerpen, knutsels en verhalen. Aan de kalender werkten mee: kinderboekenschrijfster Liesbeth van Binsbergen, de Wonderwolk, Matthijs Vlaardingerbroek van Creatief Kinderwerk en De Henkie Show. Elke dag staat er een tekst uit de Bijbel centraal, waarbij een vers uitgelicht wordt. In de kalender gebruiken we de NBV-vertaling, maar uiteraard kun je zelf ook een andere vertaling erbij pakken. Net wat je fijn vindt. We hebben geprobeerd om een afwisselende kalender te maken voor kinderen in verschillende leeftijden om zo samen na te denken en te praten over Gods werk op aarde. Plus: de kalender ziet er ook nog eens ontzettend mooi uit!

In 2021, het jaar waarin we onze vorige adventskalender uitbrachten, hebben meer dan 3000 mensen de kalender aangevraagd en gebruikt in de adventstijd. Op is op, dus zorg dat je er dit jaar bij bent. Vraag de adventskalender voor 11 november gratis aan via www.redeenkind.nl/adventskalender. De adventsperiode start dit jaar op zondag 3 december, dus we zorgen dat de kalender in de week ervoor bij je op de deurmat ligt.

Vraag nu aan >
Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte