Een betrokken kerk zijn: zó kan het!

Als kerk kun je het verschil maken voor kinderen in armoede. Hoe mooi is het om bij te kunnen dragen aan dit doel? Als kerk betrokken zijn bij het werk van een goed doel zoals Red een Kind kan op verschillende manieren.

Op zoek naar een collectedoel?

 

Wil je collecteren voor het werk van Red een Kind? Red een Kind heeft diverse projecten waarbij je als gemeente of kerk kwetsbare kinderen concreet helpt. Van elk collectedoel is er een collectepresentatie beschikbaar om je te helpen het doel van de collecte toe te lichten.

 

Benieuwd naar de collectedoelen?

Word betrokken als kerk...

Wij komen graag langs; nodig ons een keer uit!

De drie redenen waarom jij als kerk Red een Kind zou moeten steunen:

  • Als kerk maak je de leden bewust van het verschil in het leven hier en het leven daar. We hebben het eigenlijk best goed in Nederland en er zijn mensen die het veel minder hebben.
  • Als gemeente geef je kinderen in armoede een toekomst. Als kerk kunnen jullie het verschil maken voor kinderen in armoede.
  • Je draagt de liefde uit door bij te dragen aan de zorg voor mensen die het nodig hebben.

"Door middel van zelfhulpgroepen krijgen kinderen, hun gezinnen en hun hele dorp voldoende toerusting om zelfstandig verder te bouwen aan een hoopvolle toekomst. Daarom steunt mijn kerk Red een Kind!"

Ds. Henk van der Velde

Graag zoek ik samen met jou naar samenwerkingsmogelijkheden, zodat we samen zoveel mogelijk kinderen uit armoede helpen groeien. Neem voor meer informatie of een persoonlijk gesprek contact met mij op!

Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact op!

Relatiebeheerder Kerken