Sponsor als kerk een kind of gezin!

Red een Kind gelooft dat elk kind een uniek geschenk van God is en niet bestemd is om in armoede te leven. Als sponsor van een kind of gezin draagt u als kerk niet alleen bij aan het verbeteren van de levenssituatie van uw sponsorkind of -gezin, maar zorgt u ervoor dat de situatie in hun dorp op een structurele en duurzame manier wordt verbeterd. Op deze pagina vindt u meer informatie over de sponsormogelijkheden.

Is uw kerk al sponsor? Wellicht vraag u zich af wat u nog meer kan doen als sponsor. Ook daar vertellen we u graag meer over! Klik hier voor meer informatie.

Door een kind te sponsoren krijgt het kind kansen voor een toekomst, net als Liliane!

Liliane uit Rwanda is 11 jaar en is sponsorkind van Red een Kind. Het leven van Liliane is dankzij sponsoring compleet veranderd. Wilt u dus weten hoe het leven van een kind door het programma van Red een Kind kan veranderen? Kijk dan het filmpje! Zo maakt uw bijdrage voor een sponsorkind hét verschil.

Benieuwd naar de ervaring van een andere kerk?

Lees het verhaal van dGKv Kruiskerk in Daarlerveen. Honderdvijftig gemeenteleden van deze kerk sponsoren samen vier kinderen. De dominee, een vrijwilliger van de kerk en een sponsor delen hun ervaring met sponsoring.

> Lees verder!

Hoe word ik sponsor?

U kunt het sponsoren van een kind of gezin eenvoudig via deze website regelen. Op onze speciale sponsorpagina vindt u een overzicht van de kinderen en gezinnen waarvoor wij nog een sponsor zoeken. Het is belangrijk om met het volgende rekening te houden:

  • Wanneer u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op de betreffende link.
  • Klik het vakje ‘Ja, ik sponsor namens een organisatie’ aan en vermeld daar de naam van uw kerk, tot welk kerkverband u behoort en de plaatsnaam.
  • Als u geen automatische incasso wilt afgeven, neem dan contact op met Red een Kind. Dit kan via het emailadres info@redeenkind.nl (vermeld in de onderwerpregel de naam van het kind/gezin) of bel tijdens kantooruren 038-4604648. Belangrijk is dat u rekening houdt met de mogelijkheid dat het betreffende kind of gezin via de website inmiddels alsnog een sponsor heeft gevonden. In dat geval zal in overleg met u een ander kind of gezin worden uitgekozen.

> Sponsor een kind of gezin!

Wilt u meer informatie over sponsoring of andere mogelijkheden om betrokken te worden bij het werk van Red een Kind? Neem dan vrijblijvend contact op met Annemarie Feddes.

Neem contact op

Relatiebeheerder Kerken

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte