Ontwikkelingen in India

Pramila

 

We zijn ontzettend blij met de trouwe steun van duizenden sponsors en donateurs aan ons werk in India, waar Red een Kind 55 jaar geleden begon. Mede dankzij deze steun konden we in 2022 al meer dan 10.000 kinderen een veilige plek bieden. Graag brengen we u op de hoogte van een aantal belangrijke ontwikkelingen.

Tijdens de coronapandemie en de lange lockdowns in India hebben helaas veel programma-activiteiten stilgelegen. Groepen konden niet samenkomen en onze medewerkers konden de projectgebieden niet bezoeken. Gelukkig konden veel kinderen online les krijgen, maar de voortgang van de dorpsgemeenschappen gaat langzamer dan we hoopten. Dit betekent dat we een inhaalslag moeten maken. Om dit te realiseren voeren we een aantal belangrijke organisatorische veranderingen door:

• We investeren extra tijd en energie in onze programma’s in India, zodat we weer op het niveau komen waar we graag willen zijn.
• Het hoofdkantoor van onze programma’s verhuist van Bhubaneswar naar Kolkata. Deze stad in de deelstaat West-Bengalen ligt dichtbij onze projectgebieden. Dit scheelt kostbare reistijd.
• We gaan een samenwerking aan met nieuwe, lokale partners, die zich inzetten om onze programma’s op een goede manier uit te voeren. Ze hebben voldoende slagkracht om onze ambities voor dit jaar waar te maken: meer impact voor meer kinderen!

Bidt u alstublieft voor een soepele overgang en een goede doorgang van onze programma’s, zodat we de impact kunnen maken die nodig is. Uw gebed en betrokkenheid zijn van grote waarde! Hartelijk dank hiervoor.

 

Hebt u naar aanleiding van dit nieuws nog vragen? Stelt u ze dan gerust. U kunt contact opnemen met Simone Schoemaker via simone.schoemaker@redeenkind.nl.

 

 

Meer lezen over wat we doen in India?
Ons werk in India
Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte