Vraag gratis het magazine Supermam aan!

homepage blok magazine supermam

Na het succes van het magazine ‘Supermam – Rust’ in 2020 is nu de tweede editie verschenen ‘Supermam – Onderweg’. Een schitterend magazine met inspirerende verhalen, recepten, columns, getuigenissen en doordenkertjes; geschreven door en voor moeders.

In Supermam vind je herkenbare moeder-kindgebeurtenissen, zelfspot en humor komen aan bod. Maar ook interviews met moeders die moeilijke vragen hebben. Hoe kun je je kind beschermen, redden of een veilige plek geven? Hoe leg je je kind in Gods handen?

Wij hebben in dit magazine een prachtig artikel staan over het ouderschap! Wij bieden ouders in armoede ouderschapstrainingen aan, zodat zij op alle vlakken hun kinderen een betere toekomst kunnen bieden. De Nederlandse Anneke bezocht een van de moeders uit een programma van Red een Kind in Malawi en gaat met haar in gesprek over ouderschap. Wat maakt deze moeders onzeker? Zijn moeders in Malawi ook veroordelend naar elkaar? Kennen ze in Malawi ook me-time? Zijn ze het eens over wat ze het fijnste vinden aan moeder zijn? Ontdek het in het magazine Supermam!

Vraag het magazine gratis aan op www.redeenkind.nl/supermam!

Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte