Vraag GRATIS het magazine Sestra mama aan!

Sestra mama is een magazine speciaal voor moeders boordevol inspiratie over hoe jij op jouw manier mama mag zijn. Dit nummer met interessante artikelen en persoonlijke verhalen heeft als thema: Meer dan mooi!

Red een Kind heeft aan deze editie van Sestra mama mogen meewerken. Met als resultaat een bijzonder artikel hoe een uitzichtloze situatie van moeder Françoise en haar kinderen verandert in een leven vol hoop en nieuwe kansen voor de toekomst.

We gingen op bezoek bij het prachtige gezin van Françoise in Rwanda. Françoise en haar man Silas vertellen open en eerlijk over hoe het helemaal niet goed ging in hun gezin. Françoise deed als moeder ontzettend haar best om er te zijn voor de kinderen en te zorgen voor voldoende eten. Maar het lukte niet door de moeilijke omstandigheden en de extreme armoede.

Door de ouderschapstraining van Red een Kind verandert hun leven compleet. Voor Françoise betekent dit het begin van een nieuw leven zonder angst, maar met harmonie, onderlinge verbondenheid en liefde!
Een kwetsbaar en persoonlijk verhaal waarmee we niet alleen ouders in onze programma’s in Afrika en India willen inspireren maar ook moeders zoals jij in Nederland. Ontdek dit ontroerende verhaal in Sestra Mama.

Vraag het magazine Sestra mama hier gratis aan!

Let op: maximaal 1 magazine per adres. Wil je iemand anders ook blij maken met een Sestra Mama? Leuk! Stuur deze link gelijk door!

Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte