Wie is Stacy?
Stacy is een vrolijk meisje uit Kenia, samen met haar ouders en haar broertje Lordfix en zusje Marion woont ze in Gwassi. Stacy gaat naar de basisschool en houdt van het spelen met haar vriendinnetjes. Stacy droomt ervan om later lerares te worden.

De vader van Stacy is boer en hij verbouwt maïs en bonen. De moeder van Stacy verkoopt de groeten op de markt. Helaas valt de oogst tegen en is er hierdoor vaak weinig tot niets om te verkopen. De vader van Stacy probeert meer geld te verdienen door ook te werken als timmerman, maar ook dit inkomen is niet genoeg om van te leven.

Hoe helpt ons programma?
Door het programma van Red een Kind worden de ouders van Stacy in staat gesteld verschillende activiteiten te ondernemen die voor inkomen zorgen, zoals het verbouwen van gewassen en het verkopen van groenten. Dit zorgt ervoor dat het inkomen van het gezin hoger wordt en daardoor kunnen ze beter in de behoeften van hun kinderen voorzien. Ook krijgen ze trainingen over kinderrechten, water en hygiëne. Daarnaast heeft het programma ook aandacht voor de ontwikkeling van jonge kinderen.

Wat kun jij doen?
Als jij Stacy sponsort, help je niet alleen haar, maar het hele dorp om uit de armoede te groeien. Word sponsor!