Vrijwilliger kringloopwinkel regio Kampen

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Er zijn sinds 2018 zes kringloopwinkels in Nederland geopend waar gemotiveerde vrijwilligers zich inzetten om het werk van Red een Kind te promoten. De opbrengst van iedere winkel gaat naar de projecten van Red een Kind.

Alleen samen met jou kunnen we er een succes van maken en nog meer kinderen, die nu in armoede leven, uit armoede laten groeien! Wij willen de komende jaren doorgroeien naar tien winkels en zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.

In januari is onze nieuwe winkel in Kampen geopend. We zijn ondertussen nog druk op zoek naar vrijwilligers, bijvoorbeeld voor de..

Verkoopafdeling
Hou je van boeken, kleding of juist van technische apparaten? Of hou van het steeds opnieuw inrichten van je huis? Dan pas je uitstekend op 1 van onze verkoopafdelingen in de winkel.

Inname-afdeling
Heb je een kritisch oog en zie je waarde in tweedehands producten? Dan is de inname-afdeling echt iets voor jou.

Klussen
Ben je handig en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan ben je als klusser van harte welkom. Je kan ons helpen met schilderen en verbouwen, verbeteren en verduurzamen van de winkel.

Graag horen we hoeveel uren jij graag zou willen komen helpen. We willen graag bouwen met een vast team, daarom gaat onze voorkeur uit naar minimaal 4 uur per week.

Interesse?
Lijkt het je leuk om mee te werken bij de winkel van Kringloop voor Red een Kind in Kampen? Stuur dan je naam en bij voorkeur ook telefoonnummer naar kampen@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Delen?

Altijd op de hoogte willen blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte