Vrijwilliger kringloopwinkel regio Kampen

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Er zijn sinds 2018 vier kringloopwinkels in Nederland waar gemotiveerde vrijwilligers zich inzetten om het werk van Red een Kind te promoten. De opbrengst van iedere winkel gaat naar de projecten van Red een Kind.

Alleen samen met jou kunnen we er een succes van maken en nog meer kinderen, die nu in armoede leven, uit armoede laten groeien! Wij willen de komende jaren doorgroeien naar 10 winkels en zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.

In Kampen hopen we in het najaar te starten met een nieuwe winkel.

 

Zou jij het leuk vinden om te werken in de nieuw te openen winkel in Kampen?

Wij zoeken vrijwilligers voor de:

Dagelijkse leiding
Denk aan een rooster maken, contact met diverse leveranciers of de jaarlijkse begroting opstellen. Ook zorg je voor het werven en begeleiden van vrijwilligers.

Verkoopafdeling
Hou je van boeken, kleding of juist van technische apparaten? Of hou van het steeds opnieuw inrichten van je huis? Dan pas je uitstekend op 1 van onze verkoopafdelingen in de winkel.

Inname-afdeling
Heb je een kritisch oog en zie je waarde in tweedehands producten? Dan is de inname-afdeling echt iets voor jou.

Klussen
Ben je handig en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan ben je als klusser van harte welkom. Je kan ons helpen met schilderen en verbouwen, verbeteren en verduurzamen van de winkel.

Sociale en Lokale media
Kan je niet genoeg krijgen van Instagram en Facebook en lees je het de Brug van voor naar achter, zet dan je schrijftalent in zodat iedere inwoner van Kampen de winkel weet te vinden.

 

Graag horen we hoeveel uren jij graag zou willen komen helpen. We willen graag bouwen met een vast team, daarom gaat onze voorkeur uit naar minimaal 4 uur per week.

Lijkt het je leuk om mee te werken bij de Kringloopwinkel voor Red een Kind in Kampen? Stuur dan je naam en bij voorkeur ook telefoonnummer naar kampen@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Delen?