Geef voor een goede start

Geef voor een goede start!

Wat is uw allergrootste angst? Veel ouders zullen zeggen: het verliezen van mijn kind. Wereldwijd beleven iedere dag 14.000 gezinnen deze nachtmerrie. Veel te vroeg moeten moeders afscheid nemen van het wonder dat ze negen maanden hebben gedragen. Geen eerste stapjes, geen nieuwsgierige peuter die de wereld om zich heen ontdekt. Nog erger is het dat duizenden kinderen sterven aan oorzaken die voorkomen hadden kunnen worden. Met uw hulp kunnen we hiertegen in actie komen.

Met steun van onze trouwe donateurs hebben we al veel bereikt. Door voorlichting, betere zorg en voeding neemt het aantal kinderen dat sterft al jaren af, óók in de verschillende landen waar Red een Kind werkt. Helaas staan we nu op een keerpunt: door de maatregelen rondom de coronacrisis dreigt het kindersterftecijfer voor het eerst in decennia weer te stijgen. Dat mogen we niet laten gebeuren, want elk kind dat sterft is er één teveel. Alleen samen met u kunnen we dit een halt toeroepen.

Red een Kind helpt ouders om hun kinderen een goede start te kunnen geven. Helpt u mee? We helpen ouders bij het verbeteren van hun economische situatie én pakken samen sociale problemen aan. Ook geven we voorlichting over hygiëne en gezondheid, training in ouderschap en zorgen dat moeder en kind de juiste zorg krijgen. Meer kennis bij ouders over gezonde voeding, zorg en ontwikkeling betekent: méér kansen voor hun kinderen.

Elk kind heeft recht op leven. Geeft u een kinderen en ouders deze kans? Met uw gebed en gift bieden we hoop aan de nieuwe generatie.

Heel hartelijk dank!
Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Geef voor een goede start!

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648