Geef voor een goede start!

Waarom Red een Kind?

  • Kindgericht We geven toekomst aan kwetsbare kinderen in armoede en nood.
  • Christelijk We willen dat elk kind - ongeacht afkomst, religie of geslacht - een liefdevol en waardig bestaan heeft.
  • Impact Uit onderzoek blijkt dat onze duurzame aanpak werkt! We helpen ouders en kinderen om zélf hun situatie voorgoed te veranderen.

Voorkom kindersterfte, geef voor een goede start!

Met steun van onze trouwe donateurs hebben we al veel bereikt. Door voorlichting, betere zorg en voeding neemt het aantal kinderen dat sterft al jaren af, óók in de verschillende landen waar Red een Kind werkt. Helaas staan we nu op een keerpunt: door de maatregelen rondom de coronacrisis dreigt het kindersterftecijfer voor het eerst in decennia weer te stijgen. Dat mogen we niet laten gebeuren, want elk kind dat sterft is er één teveel. Alleen samen met u kunnen we dit een halt toeroepen.

Red een Kind helpt ouders om hun kinderen een goede start te kunnen geven. Helpt u mee? We helpen ouders bij het verbeteren van hun economische situatie én pakken samen sociale problemen aan. Ook geven we voorlichting over hygiëne en gezondheid, training in ouderschap en zorgen dat moeder en kind de juiste zorg krijgen. Meer kennis bij ouders over gezonde voeding, zorg en ontwikkeling betekent: méér kansen voor hun kinderen.

Elk kind heeft recht op leven. Geeft u een kinderen en ouders deze kans? Met uw gebed en gift bieden we hoop aan de nieuwe generatie. Heel hartelijk dank!

Altijd op de hoogte willen blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte