Nieuw jaarverslag: 493.580 kinderen bereikt in 2023!

2023 was opnieuw een jaar vol wereldwijde uitdagingen. Maar met de steun van duizenden betrokken sponsors en donateurs slaagden we opnieuw in onze missie om steun te geven aan kinderen in armoede en nood. We zijn God dankbaar dat we boven uitdagingen uit konden stijgen. In ons nieuwste jaarverslag lees je over het resultaat hiervan.

Jaarverslag 2023

 

Boven uitdagingen uitstijgen
In 2023 werd een ongekend aantal mensen van huis en haard verdreven. Internationale solidariteit neemt af. Er gaat steeds minder geld naar officiële ontwikkelingshulp of naar de minst ontwikkelde landen. Ontwikkelingen die ons zorgen baren, maar die ons ertoe aanspoorden om in 2023 steun te blijven geven aan 493.850 kinderen en 336.679 (jong)volwassenen in Burundi, DR Congo, India, Kenia, Malawi, Oeganda, Rwanda, Somalië en Zuid-Soedan.

We zijn heel blij met de duizenden sponsors, 227 bedrijven, meer dan 500 kerken en 39 scholen die het werk van Red een Kind steunden. Ook onze ambassadeurs en honderden vrijwilligers droegen hun steentje bij voor kinderen in armoede en nood, geweldig! Al met al kon Red een Kind 12.756.900 euro uitgeven aan dorpsprogramma’s en noodhulp.

Eerlijk en transparant
We zijn ongelooflijk dankbaar voor de mooie resultaten van het afgelopen jaar, ondanks verschillende uitdagingen. Red een Kind wil hier heel eerlijk en transparant in zijn. Donateurs die dat willen, moeten ons kunnen aanspreken op onze keuzes. Dus: heb je vragen of opmerkingen over het jaarverslag? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik heb een vraag of opmerking

Delen?

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang via e-mail het laatste nieuws over de projecten en acties van Red een Kind

Ja! Houd mij op de hoogte