Vrijwilliger(s) kringloop

Red een Kind is een christelijke ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. We zijn werkzaam in India en in verschillende Afrikaanse landen. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele leefomgeving. De hulp die verstrekt wordt wordt onder andere gefinancierd uit donaties van particulieren, kerken, stichtingen, bedrijven en scholen.

Om de doelstellingen nóg beter te kunnen ondersteunen bestaat er sinds enige jaren een aantal kringloopwinkels in Nederland waar vrijwilligers zich concreet kunnen inzetten om het werk van Red een Kind te promoten en te steunen.

In Zwolle zijn we vertegenwoordigd met twee winkels: in Berkum en in Zwolle Zuid aan de George Stephensonstraat (Marslanden – achter de Praxis). Ook is er een winkel in Amersfoort en in Groningen. Het zijn winkels waar tweedehands goederen verkocht worden, maar waar ook Red een Kind zichzelf kan presenteren. Winkels voor een goed doel met een frisse uitstraling. De winkels worden gerund door vrijwilligers. Er is een diversiteit aan werkzaamheden die daarbij komt kijken, zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Alleen samen kunnen we er een succes van maken en nog meer kinderen, die nu in armoede leven, uit armoede laten groeien! Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor één van onze winkels. We zijn op dit moment op zoek naar vrijwilligers voor de volgende vestigingen:

– Zwolle Zuid
– Zwolle Berkum
– Groningen

Als je het leuk vindt om hieraan mee te werken, reageer dan op deze oproep. Geef dit bericht ook vooral door in je eigen omgeving. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je opgeven als vrijwilliger? Je kunt een mailtje sturen naar het emailadres van de desbetreffende winkel. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Zwolle Zuid: info.zwolle@kringloopredeenkind.nl
Zwolle Berkum: info.berkum@kringloopredeenkind.nl
Groningen: info.groningen@kringloopredeenkind.nl

Delen?