Vrijwilliger kringloop Zwolle Zuid

Red een Kind is een christelijke ontwikkelingsorganisatie in 1968 opgericht in Nederland en werkzaam in India en diverse Afrikaans landen. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele leefomgeving. De hulp die verstrekt wordt, wordt o.a. gefinancierd uit donaties van particulieren, kerken, stichtingen, bedrijven en scholen. Om de  doelstellingen nog beter te kunnen ondersteunen bestaan er sinds enige jaren een aantal kringloopwinkels in Nederland waar vrijwilligers zich concreet kunnen inzetten om het werk van Red een Kind te promoten en te steunen.

In Zwolle zijn we vertegenwoordigd met 2 winkels, t.w. in Berkum en in Zwolle Zuid aan de George Stephensonstraat (Marslanden – achter de Praxis). Het zijn winkels waar 2e hands goederen verkocht worden, maar waar ook Red een Kind zichzelf kan presenteren. Winkels voor een goed doel met een frisse uitstraling.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor onze winkel in Zwolle Zuid. Alleen samen kunnen we er een succes van maken en nog meer kinderen, die nu in armoede leven, laten groeien!

De winkels worden gerund door vrijwilligers. Er is een diversiteit aan werkzaamheden die daarbij komt kijken, zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Als je het leuk vindt om hieraan mee te werken, reageer dan op deze oproep. Geef dit bericht ook vooral door in je eigen omgeving.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je opgeven als vrijwilliger voor onze winkel in Zuid, stuur dan een mailtje aan: info.zwolle@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Delen?