Geef de kinderen in Zilakoma, Malawi een toekomst!

Ja, ik steun kinderen in Malawi

Met de hulp van Nederlandse donateurs startten wij een speciaal project in Zilakoma, Malawi. Samen helpen we een heel dorp in zeven jaar uit armoede!

Onze droom voor 2022: kansen voor elk kind in Zilakoma.

We pakken met de inwoners van Zilakoma armoede op alle fronten aan. Het doel is om de gemeenschap zó te versterken dat zij uiteindelijk verder kan zonder onze steun. Dat moment nadert nu snel. De komende twee jaar zullen we stap voor stap het stokje overdragen aan de gemeenschap. Dat gebeurt in nauw overleg met de inwoners van Zilakoma.

Voordat het zover is, moet er nog veel gebeuren. Wij gaan niet weg voordat de gemeenschap zo sterk is dat kinderen er veilig en gezond kunnen opgroeien. Dat is het doel van ons programma. Vooral het onderwijs baart ons nog zorgen, terwijl dat juist zo belangrijk is voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Ook zonder onze steun moeten leerkrachten, ouders en kinderen zelfstandig kunnen werken aan ontwikkeling.

Daarom vragen we dit jaar extra aandacht voor de verbetering en ontwikkeling van het onderwijs. In totaal is dit jaar 120.000 euro nodig voor het programma in Zilakoma.

Helpt u ons zodat wij ons werk in Zilakoma kunnen afmaken?

 

 

Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Ja, ik steun kinderen in Malawi

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648