Geef de kinderen in Malawi een toekomst!

Ja, ik steun kinderen in Malawi

Met de hulp van Nederlandse donateurs is een speciaal project gestart in Zilakoma, Malawi.
Het doel: kinderen nieuwe kansen geven voor de toekomst.

Samen helpen we een heel dorp in zeven jaar uit armoede!
Share?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Ja, ik steun kinderen in Malawi

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648

Grace (vijf jaar) kan dankzij dit project naar school

Zij is een van de 2.801 kinderen die we vorig jaar mochten helpen. Ze gaat nu naar de peuter- en kleuterschool.

“Ik vind het heel leuk op school omdat ik de letters leer.
En spelen met mijn vriendinnetjes maakt me heel blij.
Later wil ik piloot worden.”

Natuurlijk zijn er naast Grace nog veel meer kinderen geholpen!

Lees hieronder over de update van het project.

Lees hieronder de updates van het project van de afgelopen 2 jaren

Projectjaar 1:
Na het eerste projectjaar gingen we op bezoek om te kijken naar de resultaten. In  video vertelt Charity Nyirenda, Programma Manager, meer over wat er geïnvesteerd is in zelfstandigheid van gezinnen, kinderrechten en scholing van kinderen.

Projectjaar 2:
In 2018 werd er een tussentijdse evaluatie gehouden, met bemoedigende resultaten. Benieuwd? Klik hier om de rapportage te downloaden.

Red een Kind helpt de kinderen van Zilakoma in zeven jaar tijd uit armoede te groeien. De eerste twee jaar zitter erop; er ligt een goed fundament om dóór te pakken. Inmiddels zijn we in het derde projectjaar, nog steeds is extra ondersteuning voor dit project van harte welkom! Hoe meer ondersteuning we voor dit project krijgen, hoe meer kinderen we kunnen helpen.

Uw gift gaat dit jaar vooral naar de allerkleinsten zij krijgen extra aandacht, want een goede start is het allerbelangrijkst. Door armoede krijgen de meeste jonge kinderen in Zilakoma nu niet genoeg gezonde voeding, kunnen zij zich niet ontwikkelen door te spelen en hebben zij geen veilige en hygiënische leefomgeving. Zo lopen zij een levenslange achterstand op. Met uw hulp geven we kinderen in Zilakoma een goede start.We leiden niet alleen peuter- en kleuterbegeleiders op, maar betrekken ook ouders en andere dorpsbewoners intensief bij het project. Zo zorgen we dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen!

Samen helpen we om de toekomst van de inwoners van Zilakoma blijvend te veranderen. Het zou fantastisch zijn als álle kinderen in het gebied een goede start hebben en sterk, gezond en leergierig aan de basisschool beginnen. Zij zijn de boeren, leraren en artsen van later!  Draagt u ook bij?

Geef de kinderen een toekomst!