Zoek je een uniek cadeau? Geef een dierbaar cadeau!

Geef ook een dierbaar cadeau

Maak het verschil met een uniek cadeau

De afgelopen jaren hebben we al veel gezinnen en kinderen als Liya kunnen helpen met een dierbaar cadeau. Veel gezinnen wachten nog op steun. We willen heel graag aan de slag in dorpen op het platteland van Burundi, Rwanda en Malawi. Onze hulp is daar hard nodig: gezinnen leven in diepe armoede. Vooral de kinderen zijn daarvan de dupe. Een kip, geit of koe maakt écht het verschil. Voor kinderen, hun ouders én hun omgeving.

 

 
Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Geef ook een dierbaar cadeau

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648

Verstuur een uniek dierbaar cadeau als kaart

Een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid of voor een speciaal persoon kan soms lastig zijn. Want dit unieke cadeau moet natuurlijk in het budget passen, goed in te pakken zijn, verrassen en diegene moet het ook echt kunnen gebruiken. Dus gaat de zoektocht van start naar dat ene unieke cadeau, dat ook na het uitpakken nog leuk is. En wat geef je iemand die alles al heeft?

Een dierbaar cadeau is echt een uniek cadeau, die je ook gemakkelijk cadeau kan geven aan iemand anders. Tegelijkertijd red je een kind uit armoede, wat wil je nog meer! Kies hier de kaart die jij graag wilt sturen.