Op zoek naar een origineel alternatief voor de jaarlijkse fles wijn als relatiegeschenk? Verras uw werknemers, klanten of relaties met een kip, geit of koe! Geen zorgen, zij hoeven niet zelf voor de veestapel te zorgen. Dat doen gezinnen uit Afrika voor hen. Met dit cadeau steunt u namelijk het goede doel.

Kaart relatiegeschenk DierbaarZo werkt het:

1. U koopt symbolisch kippen, geiten en/of koeien voor uw werknemers, klanten of zakelijke relaties. Hoe groter de veestapel, hoe meer mensen in armoede u helpt!

2. Voor ieder geschenk ontvangt u een unieke cadeaukaart met geluid, om te overhandigen of op te sturen.

3. In de kaart komt een inlegvel waarop aan uw medewerkers, klanten of relaties wordt uitgelegd wat u aanbiedt: een dierbaar cadeau (een soortgelijk inlegvel zit ook bij deze kaart).

Een mooie gift aan Red een Kind én tegelijk een uniek geschenk voor uw werknemers, klanten of zakelijke relaties! Geeft u ook een dierbaar cadeau?

 

 

Een Dierbaar Relatiegeschenk blijft in ons assortiment. De kaarten kunnen het hele jaar worden besteld voor als er wat te vieren valt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsjubileum of een zomerbedankje voor alle medewerkers. De levertijd is 4 weken.


  • Minimale bestelwaarde 100,-

  • We nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw aanvraag en persoonlijke boodschap voor uw relaties.