Iets te vieren? Geef een Dierbaar Relatiegeschenk

Op zoek naar een origineel alternatief voor de jaarlijkse fles wijn als relatiegeschenk? Verras je werknemers, klanten of relaties met een dierbaar relatiegeschenk zoals een kip, geit of koe! Geen zorgen, zij hoeven niet zelf voor het dier te zorgen. Dat doet een gezin in Afrika. Met dit cadeau steun je namelijk de zelfhulpgroepen van Red een Kind.

Hoe werkt Dierbaar Cadeau?

  1. Je koopt symbolisch kippen, geiten en/of koeien voor jouw werknemers, klanten of zakelijke relaties. Dit kun je het hele jaar door bestellen. Hoe groter de veestapel, hoe meer mensen in armoede je helpt!
  2. Voor ieder geschenk ontvang je een originele cadeaukaart met geluid, om te overhandigen of op te sturen. Je kunt je bestelling doorgeven via henriet.seinen@redeenkind.nl. Let op: de minimale bestelwaarde is €100,-. Levering kan zolang de voorraad strekt.
  3. In de kaart komt een inlegvel waarop aan jouw medewerkers, klanten of relaties wordt uitgelegd wat je aanbiedt: een dierbaar cadeau. Op het inlegvel komt jouw logo en persoonlijke boodschap te staan. Succes verzekerd!

 

Een mooie gift aan Red een Kind én tegelijk een origineel geschenk voor jouw werknemers, klanten of zakelijke relaties!

Goede start

Geef een geluidskaart met een complete veestapel t.w.v. € 85 

Geef symbolisch een veestapel cadeau en steun een gezin in armoede! Met een veestapel kan het gezin een goede start maken, de melk van de koe en geit kunnen ze zelf opdrinken en de rest kan verkocht worden.

Cadeautip: om iemand echt te verrassen!

Krachtig kapitaal

Geef een geluidskaart met een koe t.w.v. € 50 

Geef symbolisch een koe cadeau en steun een gezin in armoede! Met 1 koe heeft een gezin dagelijks verse melk en mest voor vruchtbare grond. Wie weet krijgt deze koe wel een kalfje, waardoor ze uiteindelijk ook wat melk kunnen verkopen.

Cadeautip: leuk als kerstcadeau of voor het jubileum van een medewerker

 

Gezond gemak

Geef een originele geluidskaart met een geit t.w.v. € 25 

Geef symbolisch een geit cadeau en steun een gezin in armoede! Met 1 geit heeft een gezin dagelijks verse melk en mest voor vruchtbare grond. Aan groen gras hebben deze dieren genoeg. De melk die het gezin overheeft kunnen ze verkopen, om zo te sparen voor nog een geit.

Cadeautip: leuk voor een bedrijfsjubileum of als relatiegeschenk

 

Kostbaar paar

Stuur een geluidskaart met twee kippen t.w.v. € 10 

Zo geef je symbolisch twee kippen cadeau en steun een gezin in armoede! Met 2 kippen heeft een gezin dagelijks eieren, kuikens voor andere gezinnen en na verloop van tijd goede handelswaar voor op de markt.

Cadeautip: leuk als bedankkaart voor je medewerkers

 

Ben je geïnteresseerd in originele relatiegeschenken? Neem dan contact met mij op.

Ja, ik wil graag meer weten

Relatiebeheerder bedrijven

Het is ook mogelijk om een gift over te maken voor ‘Dierbaar Cadeau’.

Maak je donatie over op IBAN NL77 ABNA 03 77 33 28 60 o.v.v ‘Dierbaar cadeau’ of doneer via de onderstaande button.

Ja, ik doneer!