Collecte Algemeen

 

Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is niet te verteren! Daarom komen wij in actie. Wij geloven namelijk dat we samen het verschil kunnen maken voor kinderen in armoede. En wat blijkt? Onze duurzame werkwijze werkt, het resultaat van onze aanpak is dat kinderen letterlijk ‘groeien’ uit de armoede.

We kiezen er bewust voor om kinderen te helpen op de plek waar ze wonen, omdat wij geloven dat God kinderen bewust in gezinnen en in een gemeenschap plaatst en dat dit voor hen de beste plek is om op te groeien. Het kind staat centraal in onze aanpak om te helpen, maar de familie en de hele omgeving van de kinderen krijgen ook de kans om uit armoede te groeien.

In 7 jaar doorbreken we de armoedespiraal en kunnen kinderen en hun families zelfstandig verder. Als donateur geef je voor even, maar verander je de situatie voorgoed. Dat stimuleert om nog meer kinderen te helpen. Meer weten over onze aanpak? Klik dan hier. Hieronder vindt u PowerPointpresentaties en een tekst voor in het kerkblad.

Collecte Algemeen
Download
Collecte Algemeen - 1 sheet
Download
Tekst voor in het kerkblad
Download

Steun ons werk door jouw bijdrage over te maken op rekening NL77 ABNA 0377 332 860 t.n.v. Red een Kind te Zwolle, o.v.v. ‘Groeifonds’