Stuur nu online heel gemakkelijk een brief, mooie kaart of een paspoort. Wij zorgen ervoor dat deze bij jouw sponsorkind of -gezin wordt bezorgd.

Wat heb je nodig om in te loggen?

Met de specifieke sponsorcode en je eigen postcode heb je toegang tot de schrijfmodule. De kind- of gezinscode die je nodig hebt om in te loggen, vind je in je sponsormap op het informatieblad. Daarnaast staat de code op alle sponsorpost die je ontvangt. Een voorbeeld van een code is: HAC-B01-0123. Voor meer informatie of om je verder op weg te helpen, neem gerust contact met ons op. 

Brief of kaart

Kaart%201.jpg

Een bemoedigende brief of leuke kaart sturen naar je sponsorkind of ‑gezin is nu heel gemakkelijk! Kies uit een van de ontwerpen of upload een foto, schrijf je boodschap (in het Engels) en wij doen de rest. De brief of kaart wordt afgedrukt en bij jouw sponsorkind of ‑gezin bezorgd.

Een brief sturen is gratis, het versturen van een kaart kost €2,50.

 

 

Paspoort 

Paspoort%20voor.jpgJouw sponsorkind of ‑gezin wil je graag leren kennen! Met het sponsorpaspoort is dit heel eenvoudig. Upload een foto en vertel (in het Engels) wat over je gezin, hobby’s en andere interesses. Het paspoort wordt afgedrukt en bij jouw sponsorkind of ‑gezin bezorgd.