Het Groeifonds van Red een Kind

Help kinderen in armoede!

Help de meest kwetsbare kinderen uit armoede groeien via het Groeifonds van Red een Kind. We willen graag meer kinderen in armoede steunen. Jij toch ook? Steun ons met een structurele bijdrage.

Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Help kinderen in armoede!

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648

Het Groeifonds helpt kwetsbare kinderen in armoede

Jouw bijdrage wordt volledig besteed aan onze programma’s die erop gericht zijn kinderen in armoede een toekomst te geven. We gebruiken het geld uit het Groeifonds van Red een Kind daar waar dat het meest nodig is. Bijvoorbeeld als er voor een bepaald programma onvoldoende geld is om het door te laten gaan, of als er in een gebied extra hulp nodig is voor kinderen met een beperking. Ook kan jouw gift gebruikt worden voor kinderen die noodhulp nodig hebben vanwege een ramp of (dreigend) conflict.

In de meeste programma’s ontvangen kinderen onderwijs, is er gezondheidszorg voor gezinnen en krijgen ouders steun om hun eigen inkomen te verdienen of te vergroten. Ook is er aandacht voor de bescherming van kinderen. Als er noodhulp nodig is zorgen we er bijvoorbeeld voor dat kinderen voldoende te eten krijgen en veilig onderdak hebben.

Ik steun het groeifonds