De wereld snakt naar adem. Geef nu!

Geef voor noodhulp!

 

 

Geen lucht meer. Uitgeput. Wanhoop. We zien het wereldwijd, en op dit moment vreselijk schrijnend in India. Het coronavirus grijpt daar harder om zich heen dan ooit.

De cijfers en beelden die we uit India krijgen liegen er niet om: de situatie is dramatisch! Elke dag schrikken we van de berichten die ernstiger zijn dan de dag ervoor. Van onze collega’s in India horen we hartverscheurende verhalen. Wanhoop en paniek verspreiden zich over het land.

Onze landendirecteur in India, Edwin, schrijft: “Elke dag sterven er meer mensen, en ook steeds meer jongeren en kinderen. We smeken God ons land te redden, want deze epidemie wordt erger en erger. Bid alsjeblieft voor ons en help ons!”

In de gebieden in India waar Red een Kind werkt is inmiddels bijna overal een complete lockdown. Gelukkig zien onze veldwerkers kans om de dorpen te blijven bezoeken, maar helaas kunnen ze geen bijeenkomsten organiseren.

Als Red een Kind geven we sinds vorig jaar al extra hulp. We zorgen voor voorlichting, extra voedsel, mondkapjes en zeep. Voor de kinderen die maandenlang niet naar school konden deelden we schoolpakketten uit, zodat ze thuis kunnen doorwerken aan hun schoolwerk. Er is meer hulp nodig. Wil je daar alsjeblieft aan bijdragen?

Wat willen we nog meer gaan doen?
✔ Zorgen voor medische middelen door het inrichten van noodhospitalen en te zorgen voor zuurstof, ambulances en medicijnen
✔ Meer eten, mondkapjes, zeep en schoolmaterialen verspreiden
✔ Online lesmogelijkheden uitbreiden
✔ Psychosociale hulp bieden en voorlichting geven

Help je mee deze hulp mogelijk te maken? En wil je bidden voor de vele, vele slachtoffers, nabestaanden en hulpverleners?

Kerken

We hebben kerken gevraagd om te bidden en te collecteren voor deze noodhulpactie. Hiervoor is een collecte-dia beschikbaar. Download de dia hier.

Namens alle kinderen en gezinnen in onze projectgebieden: heel hartelijk dank!

Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Geef voor noodhulp!

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648