Geef voor het corona noodfonds

Geef voor noodhulp!De cijfers en beelden die we uit India krijgen liegen er niet om: de situatie is dramatisch! Elke dag schrikken we van de berichten die ernstiger zijn dan de dag ervoor. Van onze collega’s in India horen we schrijnende verhalen. Wanhoop en paniek verspreiden zich over het land.

Onze landendirecteur Edwin schrijft: “Elke dag sterven er meer mensen, en ook steeds meer jongeren en kinderen. We smeken God ons land te redden, want deze epidemie wordt erger en erger.”


In de gebieden waar Red een Kind werkt is inmiddels bijna overal een complete lockdown. Gelukkig zien onze veldwerkers kans om de dorpen te blijven bezoeken, maar helaas kunnen ze geen bijeenkomsten organiseren.

Als Red een Kind geven we sinds vorig jaar al extra hulp. We zorgen voor voorlichting, extra voedsel, mondkapjes en zeep. Voor de kinderen die maandenlang niet naar school konden deelden we schoolpakketten uit, zodat ze thuis kunnen doorwerken aan hun schoolwerk. Er is meer hulp nodig. Wilt u daar alstublieft aan bijdragen?

Wat willen we nog meer gaan doen?
✔ Zorgen voor medische middelen zoals zuurstof, ambulances en medicijnen
✔ Meer eten, mondkapjes, zeep en schoolmaterialen verspreiden
✔ Online lesmogelijkheden uitbreiden
✔ Psychosociale hulp bieden en voorlichting geven

Helpt u mee deze hulp mogelijk te maken? En wilt u bidden voor de vele, vele slachtoffers, nabestaanden en hulpverleners

Namens alle kinderen en gezinnen in onze projectgebieden: heel hartelijk dank!

Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Geef voor noodhulp!

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648