Noodhulp Oekraïne

Projectnr: 2943

 

In Oekraïne woedt een verschrikkelijke oorlog. Rusland heeft vanuit het noorden, oosten en zuiden aanvallen gedaan op het hele land. Er is een grote stroom van vluchtelingen op gang gekomen. De situatie is verschrikkelijk: ruim 1 miljoen kinderen zijn het land al ontvlucht. Nederland is enorm betrokken bij het lot van alle vluchtelingen, hartverwarmend om te zien.

 

Red een Kind komt samen met de andere organisaties van het Christelijk Noodhulpcluster in actie. Door samen te werken kunnen we snel en effectief noodhulp verlenen.

Op dit moment werkt Red een Kind samen met stichting ‘Kom Over en Help’ en lokale partners in Moldavië. Onze prioriteit is het huisvesten van deze vluchtelingen. Daarnaast bieden wij voedselhulp, medische hulp en transport aan. Help je mee?

 

Meer projectinformatie >

STEUN ONS WERK

Maak je bijdrage over op rekening NL77 ABNA 03 77 33 28 60 t.n.v. Red een Kind, o.v.v. ‘2943 Oekraïne’. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze relatiebeheerder voor kerken via mobiel 06 26896864 of via email kerken@redeenkind.nl.

 

Doneer via Tikkie >

DOWNLOADS

 

Download hieronder de PowerPointpresentatie en het bericht voor de kerkbode om de collecte voor Oekraïne bij uw gemeenteleden onder de aandacht te brengen.

 

Red een Kind in Moldavië:

PPT Noodhulp Oekraïne – Red een Kind in Moldavië

Bericht voor kerkbode – Noodhulp Oekraïne – Red een Kind in Moldavië

Poster Noodhulp Oekraine

 

Christelijk Noodhulpcluster:

PPT Noodhulp Oekraïne – Christelijk-Noodhulpcluster