Red een Kind on Ice

Waarom voor Red een Kind in actie komen op de Weissensee?
Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren! Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Dat doen we door gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen hun eigen leefomstandigheden verbeteren. Door de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee te schaatsen voor Red een Kind lever jij een directe bijdrage aan een hoopvolle toekomst voor kinderen in armoede! In 2022 hopen we weer te schaatsen. Kom jij in actie op dinsdag 1 februari 2022?

Waar kan ik meer informatie vinden?
In de brochure Red een Kind On Ice vind je praktische informatie over de reis, het verblijf en het werven van sponsorgelden. Daarnaast vind je in de brochure schaatstips van professionele marathonschaatsers. Je downloadt de brochure hier.

Waarom jij mee moet doen!
Wist je dat leven in onzekerheid de dagelijkse realiteit is voor een kind dat leeft in armoede. Is er morgen wel te eten; kan mijn schoolgeld betaald worden en wie zorgt er voor mijn zieke moeder? Onzekerheid kennen we vanwege corona inmiddels allemaal. Toch houdt onzekerheid Red een Kind niet tegen in de strijd tegen armoede. Daarom kijken we vooruit en willen we je alvast de mogelijkheid bieden je voor 2022 aan te melden bij het Red een Kind On Ice schaatsteam!

Aanmelden
Aanmelden bij Red een Kind kan door een email te sturen naar info@redeenkind.nl. Geef je naam en adresgegevens door. Let op: Je moet je óók aanmelden bij de organisatie van de alternatieve Elfstedentocht 2022. Houd de website hiervoor in de gaten.