Red een Kind on ice

Waarom voor Red een Kind in actie komen op de Weissensee?
Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren! Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Dat doen we door gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen hun eigen leefomstandigheden verbeteren.Door de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee* te schaatsen voor Red een Kind lever jij een directe bijdrage aan een hoopvolle toekomst voor kinderen in armoede! Kom jij in actie op 26 januari 2021?

Waar kan ik meer informatie vinden?
In de brochure Red een Kind On Ice vind je praktische informatie over de reis, het verblijf en het werven van sponsorgelden. Daarnaast vind je in de brochure schaatstips van professionele marathonschaatsers. Je downloadt de brochure hier.

Waar kan ik mij aanmelden?
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@redeenkind.nl. Geef je naam en adresgegevens door en vergeet niet aan te geven op welke dag jij mee wil schaatsen (21, 24, 28 of 31 januari 2020)? Let op: Je moet je óók aanmelden bij de organisatie van de alternatieve Elfstedentocht. Dat kan hier