Red een Kind on Ice

Waarom voor Red een Kind in actie komen op de Weissensee?
Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren! Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Dat doen we door gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen hun eigen leefomstandigheden verbeteren. Door de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee* te schaatsen voor Red een Kind lever jij een directe bijdrage aan een hoopvolle toekomst voor kinderen in armoede! Kom jij in actie op woensdag 27 januari 2021?

Waar kan ik meer informatie vinden?
In de brochure Red een Kind On Ice vind je praktische informatie over de reis, het verblijf en het werven van sponsorgelden. Daarnaast vind je in de brochure schaatstips van professionele marathonschaatsers. Je downloadt de brochure hier.

Waarom jij mee moet doen!
Wist je dat leven in onzekerheid de dagelijkse realiteit is voor een kind dat leeft in armoede. Is er morgen wel te eten; kan mijn schoolgeld betaald worden en wie zorgt er voor mijn zieke moeder? De onzekerheid of Red een Kind On Ice 2021 definitief door kan gaan, houdt ons niet tegen in onze strijd tegen armoede. Wil jij in deze onzekere periode met zekerheid een toekomst bieden aan een kind in armoede? Meld je dan wel alvast aan bij het Red een Kind On Ice schaatsteam!

Aanmelden
Aanmelden bij Red een Kind kan door een email te sturen naar info@redeenkind.nl. Geef je naam en adresgegevens door. Let op: Je moet je wanneer het event doorgaat óók aanmelden bij de organisatie van de alternatieve Elfstedentocht 2021. Dat is mogelijk vanaf 1 oktober 2020! Je kunt dat doen via deze link.