Beiroet in puin - help nu!

Beiroet in puin. Help nu!

 

Beiroet in puin - help nu

Meer dan 200 doden, ruim 6.000 gewonden en zeker 300.000 mensen dakloos. Dat is het gevolg van de explosie in de haven van Beiroet, de hoofdstad van Libanon. De beelden in de media laten iets zien van de totale verwoesting en de schrijnende gevolgen. De nood is hoog en het is een enorme tegenslag voor het land dat al zoveel te verduren kreeg. Beiroet ligt in puin en daarom vragen we: help kinderen nu!

Samen met de andere organisaties van het Christelijk Noodhulpcluster (Dorcas, EO Metterdaad, Tear, Woord en Daad en ZOA) zijn we ter plekke. We zijn direct in actie gekomen, zodat we kinderen zo snel mogelijk de hulp kunnen bieden die zij zo hard nodig hebben na deze ramp. De stad heeft behoefte aan snelle en effectieve noodhulp, speciaal ook voor de allerarmsten en de meest kwetsbaren, zoals kinderen, vluchtelingen en migranten.

Inmiddels zijn we begonnen met het zorgen voor voedsel, de reparatie van huizen en psychosociale hulp aan vrouwen en kinderen. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom doen we ook de oproep: Beiroet ligt in puin – help kinderen nu! Op deze pagina of via deze link kun je een donatie geven. Je mag ook je gift rechtstreeks overmaken naar onze rekening NL80 INGB 0000 000 132. Met jouw steun help je ons om hulp mogelijk te maken. En die hulp is heel hard nodig!

De enorme omvang van de ramp in Beiroet maakt ons stil. De nood is hoog en het is een enorme tegenslag voor het land dat al zoveel voor de kiezen kreeg. Vooral voor de gezinnen en kinderen die in armoede leven zijn de gevolgen van deze ramp schrijnend. We willen dan ook vragen om gebed. Bid je mee voor de kinderen in Beiroet? Voor de vele, vele slachtoffers en voor de hulpverleners? Namens alle gezinnen en kinderen in Beiroet: heel hartelijk dank voor je steun en gebed!

(Foto: ANP/Zumapress/Marwan Tahtah)

Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Beiroet in puin. Help nu!

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648