Jouw gift helpt families overleven!

Waarom Red een Kind?

  • Kindgericht We geven toekomst aan kwetsbare kinderen in armoede en nood.
  • Christelijk We willen dat elk kind - ongeacht afkomst, religie of geslacht - een liefdevol en waardig bestaan heeft.
  • Impact Uit onderzoek blijkt dat onze duurzame aanpak werkt! We helpen ouders en kinderen om zélf hun situatie voorgoed te veranderen.

De gevolgen van de coronamaatregelen treffen de meest kwetsbare huishoudens keihard. Boeren en kleine handelaren kunnen door coronamaatregelen niet meer al hun producten op de markt verkopen. Tegelijk zijn de prijzen van levensmiddelen enorm gestegen. Eten is simpelweg onbetaalbaar geworden. Zo is corona voor deze mensen ramp op ramp. Red een Kind zet alles op alles om de meest kwetsbare huishoudens in Baggari ook in deze crisistijd te ondersteunen.

Maar met onze bestaande programma’s kunnen we op dit moment niet genoeg betekenen. Er is méér nodig om kinderen en hun families nu te redden van de honger en straks te helpen opnieuw zelfredzaam te worden. Het goede nieuws is dat Red een Kind al aanwezig is. We kennen de mensen en weten wat ze nodig hebben. We hebben alleen geld nodig om ons noodprogramma uit te kunnen voeren. Help jij gezinnen in Baggari (Zuid-Soedan) de coronacrisis te overleven?