Een groot deel van Zuid-Soedan staat onder water. Ruim een miljoen mensen in het straatarme land zijn getroffen. Er zijn geen onderkomens, er is geen eten en mensen kunnen nergens heen omdat er geen wegen zijn. Ziektes dreigen uit te breken. Met name kinderen en zwangere vrouwen zijn heel erg kwetsbaar. Er is heel dringend veel hulp nodig!

Het Christelijk Noodhulpcluster is daarom in actie gekomen. Ons team ter plaatse wil voedselpakketten, materialen voor tenten en hygiënepakketten met zeep en maandverband uitdelen.

Daar is geld voor nodig. Geld voor het kopen van de producten en geld en middelen om de goederen bij de mensen te krijgen die het heel hard nodig hebben. Maar zonder uw hulp kunnen wij niets doen.

Uw hulp en uw gebed zijn heel erg hard nodig om levens te redden! Wilt u met ons meebidden? En heeft u ruimte voor een extra gift voor Zuid-Soedan? We willen u daar heel hartelijk voor bedanken!

Een bijdrage voor deze ramp kunt u overmaken via onderstaand formulier, of een overboeking naar IBAN NL80INGB 0000 000 132.

Het Christelijk Noodhulpcluster bestaat uit Red een Kind, Dorcas, EO-Metterdaad, Tear, Woord en Daad en ZOA.

 

Geef voor dit project


Terug naar overzicht