Heeft u een vraag, een tip of wilt u iets met ons overleggen? Bel of mail dan gerust.

Privacybeleid
Persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Lees meer in ons privacybeleid.

Procedure klachten

Heeft u een klacht over het beleid van Red een Kind of over onze service? Vindt u bepaalde uitingen of woordkeuze onprettig? Laat het ons alstublieft weten! Wij stellen het zeer op prijs om uw opmerkingen te horen en willen daar graag van leren. Het houdt ons scherp en stelt ons in staat om zo veel mogelijk rekening te houden met wat onze sponsors en donateurs graag willen.

Elke klacht of opmerking nemen wij in behandeling en beantwoorden wij. Wij proberen dat altijd snel, in elk geval binnen vijf werkdagen te doen. We rapporteren klachten aan de directie. We hanteren een indeling van lichte klachten (als er geen fout is gemaakt, maar als iemand ontevreden is over bijvoorbeeld de lay-out van ons magazine), mediumklachten (als er een fout is gemaakt zonder ingrijpende gevolgen, bijvoorbeeld een antwoord dat te lang op zich heeft laten wachten) of een zware klacht die de sponsor benadeelt (als bijvoorbeeld een incasso ten onrechte wordt uitgevoerd). Alle zware klachten worden binnen het managementteam met de directeur besproken. 

Klachten worden ook altijd meegenomen in de evaluatie van campagnes en activiteiten.

In het opmerkingenveld onder aan deze pagina kunt u klachten en opmerkingen doorgeven. Ook mag u die altijd per e-mail of telefonisch aan ons doorgeven.

Postadres

Postbus 40169
8004 DD Zwolle

Ook de post voor uw sponsorkind/-gezin kunt u naar bovenstaand adres zenden. Wilt u op uw brief de naam van uw sponsorkind/-gezin en de sponsorcode vermelden? Vergeet niet uw post voldoende te frankeren voor verzending binnen Nederland!

Bezoekadres
George Stephensonstraat 11
8013 NL Zwolle

Telefoonnummer (algemeen)
038 - 460 46 48

E-mailadres
info@redeenkind.nl

Rekeningnummer
ABN AMRO: NL77ABNA0377332860
ING: NL39INGB0001599333

Ons incassant ID
NL27REK410224540000 (Wat is dit?)

BTW nummer: NL 005747533B01

Fiscaal nummer of RSIN-nummer: 0057.47.533

Nummer Kamer van Koophandel: 41 02 24 54


 

Kringloopwinkel voor Red een Kind Amersfoort: Klik hier voor meer informatie

Kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle: Klik hier voor meer informatie