Vrijwilliger PR & Marketing kringloopwinkel Amersfoort

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Om de doelstellingen nóg beter te kunnen ondersteunen bestaan er sinds enige jaren een aantal kringloopwinkels in Nederland waar gemotiveerde vrijwilligers zich inzetten om het werk van Red een Kind te promoten en te steunen.

Alleen samen kunnen we er een succes van maken en nog meer kinderen, die nu in armoede leven, uit armoede laten groeien! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich hiervoor willen inzetten.

Wij zijn op zoek naar een Vrijwilliger PR & Marketing – 4 tot 6 uur per maand

Stichting Red een Kind heeft momenteel 4 kringloopwinkels in Nederland, waaronder een filiaal in Amersfoort. Vind je het leuk om dingen te posten op social media en mee te denken in de marketing van Kringloop Red een Kind in Amersfoort? Wij zoeken een vrijwilliger die voor ongeveer 4 uur per maand de social media kanalen van Kringloop Red een Kind Amersfoort bijhoudt, foto’s maakt en samen met de rest van het team nadenkt over marketingcampagnes.

Het betreft werkzaamheden als:
• Voor Facebook/Instagram/Google mijn bedrijf foto’s maken en verwerken tot aantrekkelijke posts
• Reageren op binnenkomende berichten m.b.t. bovengenoemde media
• Brainstormen bij marketinguitingen in de winkel

De foto’s kunnen 1x per maand door jou worden gemaakt. Daarom gaat de voorkeur uit naar een kandidaat binnen de regio Amersfoort. De rest van het werk kun je eenvoudig vanuit huis uitvoeren.

Wat vragen we?
Allereerst enthousiasme. Gevoel voor collages en een creatieve insteek voor het maken van foto’s is een pré. We zoeken zeker geen professionele fotograaf. Kringloop Red een Kind heeft een christelijke signatuur.

Interesse? Stuur je motivatie naar amersfoort@kringloopredeenkind.nl en wij nemen graag contact met je op!

Delen?