Vrijwilliger kringloopwinkel regio Meppel

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Om de doelstellingen nóg beter te kunnen ondersteunen bestaan er sinds enige jaren een aantal kringloopwinkels in Nederland waar gemotiveerde vrijwilligers zich inzetten om het werk van Red een Kind te promoten en te steunen.

Alleen samen kunnen we er een succes van maken en nog meer kinderen, die nu in armoede leven, uit armoede laten groeien! Wij willen graag meer winkels openen en zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich hiervoor willen inzetten.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de nieuw te openen winkel in de regio Meppel.

Wij zoeken vrijwilligers voor:
– coördinatie
– verkoop en presentatie
– inname en magazijn
– klussen en onderhoud
– communicatie

Tijdsbesteding: 4 tot 8 uur per week.

Als je het leuk vindt om hieraan mee te werken, reageer dan op deze oproep. Stuur deze vacature ook vooral door in je eigen omgeving. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je opgeven als vrijwilliger? Je kunt een mailtje sturen naar info@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Ook onze kringloopwinkels in Zwolle, Berkum, Amersfoort en Groningen zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil je je graag inzetten in één van die winkels? Neem dan gerust contact op!

Delen?