Projectleider kringloopwinkel

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Om de doelstellingen van Red een Kind nóg beter te kunnen ondersteunen bestaan er sinds enige jaren een aantal kringloopwinkels in Nederland waar gemotiveerde vrijwilligers zich inzetten om het werk van Red een Kind te promoten en te steunen.

Alleen samen kunnen we daar een succes van maken en nog meer kinderen, die nu in armoede leven, uit armoede laten groeien! Wij willen graag meer winkels openen en zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich hiervoor willen inzetten.

Daarom zijn wij op zoek naar Projectleiders (vrijwillig) voor nieuw te openen winkels in heel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de regio’s:

– Kampen
– Ede
– Assen

De belangrijkste taken voor een projectleider zijn:
– werven van vrijwilligers en winkelcoördinatoren
– begeleiden van evt. verbouwing en inrichting
– marketing en communicatie rond de opening
Uiteraard wordt je hierbij ondersteund door medewerkers van Red een Kind.

Tijdsbesteding ca. 8 uur per week.

Als je het leuk vindt om hieraan mee te werken, reageer dan op deze oproep. Stuur deze vacature ook vooral door in je eigen omgeving. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je opgeven als vrijwilliger? Je kunt een mailtje sturen naar info@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Delen?