Projectleider Kringloopwinkel (vrijwillig)

In Zwolle en Amersfoort zijn inmiddels de eerste kringloopwinkels van Red een Kind operationeel. We willen de komende jaren veel meer winkels gaan openen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectleider(-s).

Positie
Als projectleider kringloopwinkels ben jij verantwoordelijk voor het hele proces van het opzetten van kringloopwinkels. Dat betekent dat je ook betrokken bent bij het kiezen van nieuwe winkellocaties. Je werkt samen met ervaren mensen die je zullen steunen en met wie je nieuwe werkwijzen gaat ontwikkelen. Je weet op een positieve manier de vrijwilligersorganisatie aan te sturen.

De volgende verantwoordelijkheden behoren tot je functie:

  • Je zoekt geschikte panden, onderhandelt met de verhuurders en draagt zorg voor het verkrijgen van de juiste vergunningen.
  • Je zoekt, selecteert en neemt winkelbesturen en vrijwilligers aan.
  • Je stuurt het proces van ontwerp en inrichting van de winkels aan.
  • Je overlegt met de directie van Red een Kind en met het bestuur van Klimrek.
  • Je verzorgt de externe communicatie van de winkels.

Wat vragen wij? 

  • Hbo werk- en denk niveau
  • Bij voorkeur 16 tot 24 uur per week beschikbaar
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Bij voorkeur affiniteit met de retail branche
  • Communicatief vaardig, besluitvaardig, open minded, enthousiasmerend
  • Diplomatiek, brede belangstelling

Geïnteresseerd?
Red een Kind biedt je een inspirerende en dynamische werkomgeving. Net als onze andere medewerkers leef en werk je vanuit het christelijke geloof. Je mag rekenen op een professionele, prettige werksfeer en deskundige collega’s. We bieden je de gelegenheid om op een concrete manier een bijdrage te leveren aan ontwikkelingssamenwerking.

Als vrijwilliger kun je rekenen op een goed vrijwilligersbeleid. Je krijgt goede inhoudelijke begeleiding en kunt gebruik maken van scholingsmogelijkheden. Je komt in aanmerking voor een onkosten/ reiskostenvergoeding. Bij de verdeling van projecten wordt rekening gehouden met je woonplaats.

Spreekt deze uitdagende vrijwilligersfunctie je aan en herken jij je in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. We lezen graag over je motivatie om vanuit je christelijk geloof bij Red een Kind aan de slag te gaan. Je kunt je sollicitatie richten aan Ruud Bredewold, secretaris van stichting Klimrek via secretaris@stichtingkllimrek.nl. Heb je nog vragen over deze functie, dan staat Ruud je graag te woord op bovenstaand mailadres.

Red een Kind verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure. Bij aanname vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag en vragen we je onze Gedragscode te ondertekenen.

 

Delen?