Medewerker Sponsoring

Dagelijks hebben wij contact met onze sponsors en andere belangstellenden. Die verbinding is voor ons heel belangrijk. Daarom zijn we op zoek naar een Medewerker Sponsoring voor 24 uur per week.

 

Je taken

Al onze sponsors en andere contacten registeren we in ons CRM systeem. Als Medewerker Sponsoring ben je lid van het sponsorteam en speel je een belangrijke rol in het administratieve proces. Je bent voornamelijk bezig met informatieverwerking en je hebt daarnaast schriftelijk contact met sponsors. Ook verwachten we dat je kunt bijspringen bij het beantwoorden van telefonische vragen van sponsors.

 

Je profiel

Voor deze functie zoeken we een nauwkeurige, klantgerichte persoon. Je bent administratief sterk en je houdt van doorpakken. Daarnaast kun je je goed uiten in het Nederlands en in het Engels.

Je hebt affiniteit met de goededoelensector en je bent enthousiast over Red een Kind en onze werkwijze en je weet dat ook goed over te brengen naar sponsors. Je bent overtuigend, inlevend en respectvol. Uiteraard is het werken op de computer met verschillende programma’s geen enkel probleem.

Je hebt minimaal een mbo-opleiding en enige jaren werkervaring in een administratieve of secretariële functie.

We zijn een christelijke organisatie. Net als onze andere medewerkers leef en werk je vanuit het christelijke geloof.

 

Interesse?

Ben je enthousiast over deze functie en herken je je in het profiel? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. We ontvangen uiterlijk 22 september a.s. graag je curriculum vitae en je motivatiebrief, waarin je ons overtuigt van je enthousiasme en ook ingaat op je christelijke levensovertuiging. Je kunt deze uploaden via deze link https://cvselectie.net/medewerkersponsoring. Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Anki van Bruggen, Manager Fondsenwerving en Bewustwording, op telefoonnummer 06-20723202

Red een Kind verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van referenties (volgens SCHR) maakt onderdeel uit van de procedure. Bij aanname vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag en vragen we je ons integriteitsbeleid te ondertekenen.

Wij nemen deel aan het SCHR. Meer informatie daarover: SCHR Misconduct Disclosure Scheme.

 

Delen?