Medewerker sponsoring

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Dat doen we door kwetsbare gemeenschappen te versterken, zodat zij hun leefomstandigheden en kansen zélf duurzaam kunnen verbeteren. Red een Kind werkt in gebieden waar veel armoede is en op plekken waar een ramp of (dreigend) conflict kinderen en gezinnen extra kwetsbaar maakt. We werken samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties. Red een Kind werkt in India, Kenia, Malawi, Burundi, Rwanda, DRC, Oeganda, Somalië en Zuid-Soedan.

Voor de financiering van ons werk zijn wij voor een deel afhankelijk van duizenden particulieren, honderden kerken, bedrijven en scholen. Dankzij hen zijn wij in staat om zelfstandig ons werk te doen en belangrijke keuzes te blijven maken. Daar zijn wij erg dankbaar voor.

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. Die verbinding is voor ons heel belangrijk: dagelijks hebben wij contact met onze sponsors en andere belangstellenden. We zijn ter versterking van ons team op zoek naar een:

Medewerker sponsoring (Zwolle, 24 uur per week)

 

Wat zoeken we?

Iemand die op ons kantoor in Zwolle enthousiast aan de slag gaat om het contact met sponsors zo goed mogelijk te laten verlopen. Werkdagen zijn maandag, woensdag en een derde dag in overleg.

Verantwoordelijkheden

  • Jij bent (mede) verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige sponsoradministratie door nauwkeurig ons CRM-systeem bij te houden en de dagelijkse contacten met onze sponsors en donoren te verwerken.
  • Jij maakt deel uit van de klantenservice en communiceert dagelijks met onze sponsors, beantwoord hun vragen en geeft informatie.
  • Jij levert een bijdrage aan de realisering van ons sponsorprogramma en diverse (tijdelijke) acties en campagnes.
  • Jij hebt regelmatig contact met de medewerkers in de landen waar wij werkzaam zijn, voor het verzamelen en afstemmen van informatie.
  • Jij ontvangt hiërarchische leiding van de Teamleider Sponsoring en maakt deel uit van de afdeling Fondsenwerving & Bewustwording.

Wat breng je mee?

  • Voor deze functie zoeken we een nauwkeurig en klantgerichte persoon. Je bent administratief sterk en je houdt van doorpakken. Je hebt ervaring in een soortgelijke klantenservice functie;
  • Je hebt affiniteit met de goededoelensector, je bent enthousiast over Red een Kind en onze werkwijze en je weet dat ook goed over te brengen naar sponsors. Je bent overtuigend, inlevend en respectvol. Uiteraard is het werken met verschillende computerprogramma’s geen enkel probleem;
  • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding en door je werkervaring heb je een HBO werk- en denkniveau bereikt. Enige jaren werkervaring in een administratieve of secretariële klantenservice functie is een pré. Je bent pro-actief en een echte teamplayer. Daarnaast ben je initiatiefrijk en denk je graag mee in processen en het verbeteren hiervan;
  • Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren in de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast verwachten we dat je je goed uit kunt drukken via de mail in de correspondentie met onze achterban;
  • We zijn een christelijke organisatie. Net als onze andere medewerkers leef en werk je vanuit het christelijke geloof.

Wil jij je talenten inzetten?

Red een Kind biedt je een inspirerende en dynamische werkomgeving. Net als onze andere medewerkers leef en werk je vanuit het christelijke geloof. Je mag rekenen op een professionele, prettige samenwerkingsgerichte werksfeer en deskundige collega’s. Er is veel ruimte voor initiatief en innovatie. Red een Kind volgt de CAO Sociaal Werk. Het brutosalaris is minimaal 2.155 euro en maximaal 3.069 euro.

Ben je enthousiast over deze functie en herken je je in het profiel? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. We ontvangen uiterlijk 3 april graag je curriculum vitae en je motivatiebrief, waarin je ons overtuigt van je enthousiasme. Je kunt deze uploaden via deze link https://cvselectie.net/red-een-kind/7788/.


Meer informatie

Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Rita Hoekerd, Teamleider sponsoring, op telefoonnummer 038-4604648. Of via email: Rita.Hoekerd@redeenkind.nl

Red een Kind verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van referenties (volgens SCHR) maakt onderdeel uit van de procedure. Bij aanname vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag en vragen we je ons integriteitsbeleid te ondertekenen. Wij nemen deel aan het SCHR. Meer informatie daarover: SCHR Misconduct Disclosure Scheme.

 

 

Delen?